MITÄ AMPIAINEN SYÖ? – KANAVARTAITA

Lauantai meni niin ikään juhlahumussa kun piknik vaihtui työkaverin läksiäis pirskeisiin. Grilli kävi kuumana: sisäfilettä Nirsolle ja kanavartaita Jennille. Aterian jälkeen ampiainen pörhälsi rääppiäisiin ja kuljetti kanavartaista kunnon biittejä ilmeisesti pesälleen ja palasi aina 10 min kuluttua. Ampiainen oli aivan näreissään kun yritimme viedä tikun roskiin ja pörräsi ympärillämme etsien kanavartaita kunnes annoimme sen jyystää ne loppuun.


Kanavartaiden ja pihvien seuraksi teimme hyvin saman tyyppisen kesäsalaatin kuin piknikillekin: salaattia, vuohenjuustoa, melonia, herneitä, rucolaa, pähkinöitä…

3 kommenttia

 1. oliivia 15.08.2007

  Herkullisen näköinen salaatti! Mitä melonia tuo on, ihanan oranssi väri!

  Vastaa
 2. Hulimuntteri 16.08.2007

  Ihana, hiukan tavallisista salaateista poikkeava viritys. Täytyy pitää mielessä!

  Vastaa
 3. Jenni 16.08.2007

  Cantaloupemelonia muistaakseni. Luonnossa väri oli vielä karkkimaisempi oranssi. Tätä salaattia paremmin onnistui mielestäni blogipiknik salaatti jossa oli lisänä mansikoita ja pähkinät jätetty pois. – Jenni liemessä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *