Skip to main content
Lauantai meni niin ikään juhlahumussa kun piknik vaihtui työkaverin läksiäis pirskeisiin. Grilli kävi kuumana: sisäfilettä Nirsolle ja kanavartaita Jennille. Aterian jälkeen ampiainen pörhälsi rääppiäisiin ja kuljetti kanavartaista kunnon biittejä ilmeisesti pesälleen ja palasi aina 10 min kuluttua. Ampiainen oli aivan näreissään kun yritimme viedä tikun roskiin ja pörräsi ympärillämme etsien kanavartaita kunnes annoimme sen jyystää ne loppuun.


Kanavartaiden ja pihvien seuraksi teimme hyvin saman tyyppisen kesäsalaatin kuin piknikillekin: salaattia, vuohenjuustoa, melonia, herneitä, rucolaa, pähkinöitä…

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • oliivia sanoo:

    Herkullisen näköinen salaatti! Mitä melonia tuo on, ihanan oranssi väri!

  • Hulimuntteri sanoo:

    Ihana, hiukan tavallisista salaateista poikkeava viritys. Täytyy pitää mielessä!

  • Jenni sanoo:

    Cantaloupemelonia muistaakseni. Luonnossa väri oli vielä karkkimaisempi oranssi. Tätä salaattia paremmin onnistui mielestäni blogipiknik salaatti jossa oli lisänä mansikoita ja pähkinät jätetty pois. – Jenni liemessä

Jätä kommentti