Skip to main content
Teimme ekskursion lihan suurkuluttajien tarkimmin varjeltuun salaisuuteen, Chef Wotkinsin tehtaanmyymälään. Tehtaanmyymälä sijaitsee Kalasataman tukkualueella jonne suhahtaa kätevästi vaikka metrolla. Odotimme löytävämme laajahkon valikoiman tuoreita lihoja, ehkä jopa erikoisuuksia. Liike täytti odotukset, mutta riumunkiljahdus pääsi vasta kun tihrustimme hintalappuja.

Naudan sisäfile 21 € / kg
Lampaanpaisti 16 € /kg
Lampaanpotka 12 € / kg
Kokonainen sorsa 10 € / kpl

Kampin K-Kaupassa sisäfileestä huudetaan helposti yli 40 euroa kilolta. Ostimme illallista varten 6 kpl lampaanpotkia ja 4 pihviä lampaanpaistista, yhteensä lähemmäs 3 kg.

Liike on avoinna yksityisille kuluttajille arkisin klo 7.00- 18.00 ja lauantaisin klo 7.00- 15.00. Chef Wotkinsilla on itseasiassa lihalaari myös keskustan S-marketissa mutta en muista hintojen olleen lähellekään näin edullisia.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

7 Kommenttia

 • Polkkapossu sanoo:

  No ei paha, ei paha. Ostin juuri naudan sisäfilettä toiseksi viimeisellä myyntipäivällä 9,90€ kilo. Se jos mikä oli halpaa. Liha oli marinadissa… en oikeastaan ikinä osta mitään marinoitua. No liha oli täyttä kakkaa. Okei kohtuullisen mureaa, mutta törkeän suolaista. Mahtoikohan olla vielä värin ja säilymisen takia pumpattu täyteen suolaa.

 • Jenni sanoo:

  Polkkis! 🙂 Missä kaupasta teit ”löytöjä”? Itsekään en välitä marinoidusta lihasta, varsinkaan sellaisesta oranssista ”atria”-marinaadista. Sillon se on se ja sama mitä liha on kun kaikki maistuu samalle pistävälle mausteseokselle.Poikkeuksena Stockan rosmariini /yrtti – marinoidut lampaan sisäfileet. Lampaanpotkan marinoimme itse yön yli. Laitan piakkoin ohjeen tulemaan!– Jenni liemessä

 • Tusla sanoo:

  Nyt täytyy varmaan itsekin ottaayrhtiliike ja poiketa joku päivä Wotkinilla, kun melkein vieresssä asutaankin. Lampaanpotkat on niin hyvää! Tulee vaan suht harvoin tehtyä, kun saatavuus on ylensä hiukan niukkaa. Mielenkiinnolla odotan reseptiä. 🙂Olet oikeassa, ne Stockan marinoidut lampaat on positiivinen poikkeus!

 • Jenni sanoo:

  Pienen mutkan tuo aiheuttaa työmatkaan, mutta hyvän lihan vuoksi sitä nousee kepeästi aamulla ylös. Huomenna lähdemme Wotkinsille ”sorsajahtiin”. Vietämme merkkipäivää lauantaina ja kalliin ravintolaillan sijaan päätimme tehdä illallisen kotona. Säästämme roposemme ensi viikon Firenzen matkaa varten 🙂– Jenni liemessä

 • Tusla sanoo:

  Onnea merkkipäivälle ja ihanaa Firenzen matkaa!Ravintolassa syömiseen saa kyllä helposti menemään reilu 100e/nuppi. Jos siis haluaa muitakin elämyksiä kuin komponenttisapuskaa… Meidän on pitänyt käydä testaamassa Ravintola Postres jo vaikka kuinka kauan, josta olen kuullut paljon hyvää. Ehkä vielä ennen joulua ehtisi….

 • Jenni sanoo:

  Hei Tusla,Nyt on vielä hyvä hetki käydä Postresissa. Niillä on kova hinku saada Michelin tähti joten taso on kova, mutta hinnat kohtuulliset. Tottakai siihen saa törsättyä mutta hinta-laatu suhde kohtaa.Ollaan käyty Postresissa kerran lounaalla ja kerran illallisella. Melkein suosittelen lounasta sillä hinta on niin kohtuullinen. Kesällä 3 ruokalajin lounasmenu oli 22 €. Kuulin huhua että se olisi jo kallistunut, nykysellään 26 €. Illallinen oli ihan eri hintaluokassa. Toki menun päälle tuli aperatiivi, viinit ja juustolautanen mutta lasku taisi olla 170 € / 2hlö… Joo, tolla rahalla tekee jo aikamoisia kotikokkauksia.Loppuun vinkki! Jos menette lounaalle niin varatkaa pöytä etukäteen.– Jenni liemessä

 • Tusla sanoo:

  Kiits vinkityksestä Jenni! Otetaan Postres ohjelmistoon pikana, misukat yleensä nostaa hintatasoa harmillisesti. Lounaalla tulee melko harvoin käytyä citysssä, kun toimisto sijaitsee tuolla Länsiväylän varrella 🙁 Mutta totta, niissä on usein hinta-laatu kovasti kohdallaan, kun puhutaan tietyn tason ravintoloista.

Jätä kommentti