Skip to main content

Tässä ihanan freesi, kevyt ja helppo uunilohi-resepti! Ensimmäiset auringonsäteet näyttäytyivät ja aloin heti kaipaamaan kesän tuoreita vihanneksia ja marjoja. Eihän niitä vielä ole saatavilla mutta tein silti kurttanista ulkomaalaisista halvan kesäsalaattikopion lisukkeeksi.

Yrttilohi (2 hlö)

400 g kirjolohta
öljyä
suolaa
pippuria
tuoreita yrttejä kuten basilikaa ja korianteria
2 jumboherkkusientä

Hiero lohen pintaan öljyä ja mausteet. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10-15 minuuttia. Paahda herkkusieniviipaleita pannulla tilkassa öljyä ja ripottele lohen päälle.

Kevään ensimmäinen salaatti

vihreä salaatti
2 tomaattia
1 avocado
1/2 hunajameloni
öljyä
balsamicoa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti