Laiskiaisena en jaksanut valmistaa lisukeriisiä joten söimme illalliseksi kanaa, kasviksia ja ruisleipää. Erilaiset yrtit tuovat lisäpotkua tähän muuten mauttomaan ja hajuttomaan ruokaan. Valmistusaika 30 min.


Kana-kasvispaistos (3 hlö)

400 g naturel kanafileitä
2 punaista paprikaa
4 jumboherkkusientä
1 rkl öljyä
Mausteet: suola, pippuri, paprikajauhe, timjami, rosmariini (yrtit mieluiten tuoreena)

Paloittele fileet, paista miedolla lämmöllä juuri kypsäksi ja mausta kevyesti suolalla, pippurilla ja paprikalla. Laita sivuun. Kypsennä ensin paprikan paloja hetki ja lisää viipaloidut herkkusienet. Paista käännellen noin 10 minuuttia. Mausta ja lisää lopuksi kananpalat. Anna kanojen lämmetä uudelleen.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

  • Liina sanoo:

    PARASTA! siis että jonkun muunkin mielestä lisäkeriisin keittäminen on rasittavaa 🙂

    ruokakin näyttää hyvältä, vaikka voin ymmärtää, että yrtit todella ansaitsevat paikkansa tässä…

Jätä kommentti