PIKKU-NIRSON JA JENNI-PENNIN SYNTYMÄPÄIVÄT

Nirso täyttää 30 ja Jenni 29 vuotta.

Ensi viikonloppuna juhlimme taas yhteisesti syntymäpäiviä viime vuoden tapaan. Tänä vuonna teemana on aikuisten lastenjuhlat. Kakun tilasin valokuvakakkuun.fi palvelusta, mutta mitä muuta lastenkesteillä voisi tarjota täytekakun ja perus karkkien/sipsien lisäksi? Tarjoiltavien pitäisi myös olla helppo ja nopea valmistaa etenkin kun puolet päivästäni menee prinsessaksi tälläytyessä. Mitä olette tehneet oikeille lastenkutsuille?

7 kommenttia

 1. Anonyymi 18.11.2009

  Mokkapalathan kuuluu lastenjuhlien vakiovieraisiin! Samoin nakkipiilot ja pikkupitsat 🙂

  Vastaa
 2. Jenni 18.11.2009

  Semmonen siili ehdottomasti. Eli kaalin tai vesimelonin puolikkaaseen tökitään coctailtikkuja missä on kaikkee nakeista fetajuustoon tai mitä vaan keksii. Mulla oli pienenä aina synttäreillä semmonen. =)

  Vastaa
 3. Jenni 19.11.2009

  Nakkipiilot! Ha-haa, tuo oli hauska idea. Löysin ainakin Myllyn Paras sivuilta ohjeen.

  Mietinkin cocktailtikkuja. Ne ei oikein pysy kunnolla pystyssä joten tuo “siili” ratkaisisi asian.

  Kiitos vinkeistä 🙂

  Jenni liemessä

  Vastaa
 4. nanna 21.11.2009

  Myös jäätelö+lisukkeet ja erilaiset valmiskeksit (karnevaali, muumi, domino jne), kun äitillä ei aina ollut aikaa leipoa. 🙂

  Vastaa
 5. Tusla 21.11.2009

  Meillä oli lapsuuden kemuissa 80-luvulla ihan must-juttu jätskijuna. Litran pakkauksista vaan muotoilemaan, pyörät kekseistä, raiteet lakunauhoista. Helppoa ja vain mielikuvitus rajana koristelussa.

  Toinen must-juttu oli “riisisuklaa” eli riisimuroja, kaakota/suklaata, sokeria ja jotain rasvaa sekoitettiin ja jähmetettiin pienissä paperivuoissa. Nopsa ja helppo homma sekä todella suosittu.

  Kivoja kekkereitä! 🙂

  Vastaa
 6. Jenni 22.11.2009

  Kiitos vinkeistä 🙂

  Päädyin tekemään cocktail-tikkuja (mozzarella-kirsikkatomaatti-basilika ja lihapulla-suolakurkku-feta), nakkipiiloja, sikana mässyä, sipsejä, karnevaali ja pims keksejä…

  Jätin jätskin pois koska ajattelin että se lätsähtää kun vieraita tulee ja menee illan mittaa.

  Meillä oli myös drinkkipöytä,jossa sai keksiä omia juomasekoituksia. Illan paras oli ehdottomasti “mansikkalillukka” johon tuli kokista, päärynämehua, limeä, vodkaa ja pakastemansikoita. Tänä aamuna sitten jynssäsin näitä lillukoita juhlapaikan lattiasta 😀

  Aktiviteettina oli mm. ongintaa sekä piirustuskilpailu.

  Vastaa
 7. Mari 26.11.2009

  Moikka!

  Yritin laittaa teille sähköpostia, mutta ne palautuivat takaisin. Onko inboksinne täynnä vai olisiko teille jokin muu osoite?

  Tiedustelee, Mari

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *