WAGNERIN PARAS PASTAKASTIKE

Isänpäivän kunniaksi väänsin meidän omalle pikku Wagnerille pastaa ja sisäfilettä. Voi sitä riemua kun Nirso löysi sisäfilepaketin jääkaapista. Avasimme myös vuoden täydellistä hetkeä odottaneen Amarone-pullon toteamalla että ei se elämä tästä odottamalla ihmeellisemmäksi tule. Wagnerin pastakastikkeen ohje löytyi Hesarin ruokasivuilta.

Ehkä Viivi & Wagner sarjakuvista löytyy pieni totuudensiemen 😉

Kasvispastan kylkeen tarjoiltiin sisäfilettä. Pihvit käännettiin nopeasti pannulla jonka jälkeen kypsennettiin loppuun uunissa 200 asteessa.

Wagnerin paras pastakastike (2 hlö)

200 g tagliatellea
1 pss pakastepinaattia
1 tlk kermaviiliä tai ranskankermaa (10 %)
170 g sinihomejuustoa
rouhittua mustapippuria

Sulata pinaatti mikrossa. Laita pinaatti ja sinihomejuusto paistinpannulle ja lämmitä. Homejuusto saa jäädä kokkareiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon kermaviili, lämmitä hetki, mutta älä keitä. Ripottele päälle runsaasti mustapippuria. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastaan tai kaada pasta-annoksen päälle.

3 kommenttia

 1. Anonyymi 17.11.2009

  siis miksei teillä oo enää Atkins-tunniste käytössä?!

  Vastaa
 2. Jenni 19.11.2009

  Mulla on ollut viha-rakkaussuhde siihen Atkinsiin. En enää usko siihen laihdutuskeinona pidemmällä aikavälillä. Vähähiilarinen OK. Eniten sen takia että itse tulin hiilarikammoiseksi ollessani Atkinsilla ja “kuurin” jälkeen painonnousua oli vaikea hyväksyä. Joten en halua varsinaisesti enää suositella Atkinsia, vaikka toki se on jokaisen oma valinta.

  Atkinsilla ollessani painoin toki muutaman kilon vähemmän, mutta koen että voin muuten kaikinpuolin paremmin perusterveellisellä ruokavaliolla.

  Jenni

  Vastaa
 3. Jenni 19.11.2009

  Mutta katsotaan nyt vielä jos sitä tunnistetta kaivataan kovasti. Osa resepteistähän on välillä Atkinsin mukaisia vaikka itse ei sitä ruokavaliota noudattaisikaan…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *