MAKUSTELUA

“Mitä kuuluu Jenni?” kysyy heinäkuun Kaksplus. Totuuden nimissä kerrottakoon että silmäpussit oli photoshopattu pois kuvasta 😀 Todellisuudessa remonttiaikataulu on lähtenyt käsistä, alkuperäisestä budjetista ei edes puhuta ja muutto on edessä. Suurin osa kesästä on mennyt pakosalla landella mutta nyt lähestyvä muutto pakotti palaamaan Helsinkiin. Käydessäni läpi muutosta toiseen seilaavia pahvilaatikoita olen tehnyt pikaisia reseptihakuja nettiin. Jostain syystä ennemmin tai myöhemmin ajaudun Maku-lehden sivuille. Haluaisin tilata jonkun ruokalehden ja arvon nyt Maku-lehden ja Glorian ruoka & viini-lehden välillä. Mitä mieltä, kumman sinä tilaisit?

Tässä taas kerran yksinkertainen ja hyvä Maku.fi:n resepti. Valmistusaika 30 min.

Pestobroileri Parman tapaan ( 4 hlö)
4 kpl maustamattomia broilerinfileitä
3 rkl itsetehtyä pestoa (öljy, basilika, parmesaaniraaste)
4-8 kpl aurinkokuivattua tomaattia
1 pkt parmankinkkua

Nosta broilerifileet leikkuulaudalle. Tee terävällä veitsellä viilto fileen päälle. Täytä syntynyt tasku pestolla. Laita aurinkokuivatut tomaatit taskuihin. Kiedo kunkin fileen ympärille 2 viipaletta parmankinkkua ja nosta broilerit voideltuun uunivuokaan. Pirskota päälle oliiviöljyä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia eli kunnes broileri on läpikypsää.

4 kommenttia

 1. Satu 19.07.2010

  Mulle tulee molemmat mutta koen Ruoka&Viinin parempana. Maku lehden kuvat ja reseptit huonompia. R&V innostaa uusilla ideoilla.

  Vastaa
 2. Jenni 19.07.2010

  Sieltä tuli kaivattu kokemuksen syvä rintaääni 🙂 Ainoa mikä oikeastaan mietityttää R&V:ssä on ohjeiden monimutkaisuus. Eli ovatko ohjeet tarpeeksi arkisia tai helposti sovellettavissa hektiseen arkeen? Ideoita kaipaa eniten silloin kun ei ole aikaa miettiä omia reseptejä.

  Ehkä haen molemmista “näytekappaleet”.

  Vastaa
 3. Q 27.07.2010

  Yleensä hektisen arjen keskellä tulee helposti muutenkin käännyttyä ensin netin ja vasta sitten lehtien pariin. Itse pidän enemmän R&V:stä juuri sen inspiraatioarvon takia. Kauniita kuvia, innovatiivisia juttuja. Visualisti arvostaa myös onnistunutta taittoa ja hyvää kokonaisuutta. Maku-lehti tuntuu minusta R&V:n rinnalla jotenkin lapsekkaalta.

  Vastaa
 4. Ent-tu 29.07.2010

  Ihanaa, yksinkertaista ja viel melko juhlavaakin! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *