Skip to main content

Kuvaan viikonloppuna muotivalokuvaaja Jenni Kauppilan opastuksella muotikuvasarjan joka tulee esille galleriaan Zagrebiin. Fäshönin lisäksi jetsetteilen viestintätoimistojen ruokakinkereistä toiseen ja postiluukustani tipahtelee tuotelahjoja. Arkielämäni on oikeasti kaukana pintaliidosta. Meidänkin perheessä syödään tällä viikolla sitä makaroonilaatikkoa kolmatta iltaa peräkkäin. Ihmisen pitää nykyään brändätä itsensä. Facebook-statusta viilataan tarkkaan. Blogiin postataan vain viikon kohokohdat. Olen saattanut kertoa että olen toimistopäällikkö, mutta jätän mainitsematta että pomoni pyysi minua tänään täyttämään nitojansa. Kerron hienoista ja kalliista ravintoloista, mutta et ehkä tiennyt että mietimme koska seuraavaksi raaskimme syödä lempiravintolassani. Kaikkien selfbranding sääntöjen vastaisesti päätin kuvata ja postata pelkät perunat arkihulinan keskeltä.


Arkea fäshönin keskellä.

Ruoka pitää olla nyt nopeampaa ja arkisempaa kuin koskaan. Muutama viikko vielä niin helpottaa. Hmm, ihankuin olisin sanonut noin joskus ennenkin 😉 Ravintoloiden paistorasvakeskustelusta inspiroituneena tein maalaislohkoperunoita kotona.

Perunat pestään huolella ja lohkotaan. Sekoita kulhossa lohkot, oliiviöljy, tuore rosmariini, suola, paprikajauhe. Paista uunin yläosassa 175 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti