kilpailutruokakuvaus

KEN ON HEISTÄ KAIKKEIN HERKUIN?

Kirjoittaja: 16.03.20119 Kommenttia

Suosikkileivonnaiset aiheuttivat kommenttitulvan Liemessä Facebook-ryhmässä ja blogin kommenttilootassa. Aihe on kovin mieluinen ja kommentti-intoa siivitti kirjapalkinto. Suosikkileivonnaisten kärkisijoilla kamppailivat mm. porkkanakakku eri kuorrutteilla, Brita-kakku, juustokakku ja suklainen mudcake. Perinteiset äitien tekemät pullat ja piirakat pärjäsivät myös hyvin. Uusia tuttavuuksia itselleni olivat mustikkakukko, banoffee pie ja tuulomaan torttu. Mini sairastaa tänään joten töistä ei taida tulla mitään. Tehdään sitten vaikka mustikkakukkoja.

Huippuleivonnainen haussa.

Kaikkien blogissa ja facebookissa kommentoineiden kesken arvottiin Leivonnaisia Herkkusuille. Aivan ihanan inspiroiva kirja, herkulliset pastelliset kuvat ja kuuluisan Lontoolaisen bakeryn suosikkireseptit. 45 herkkusuun joukosta arpa osui Tiialle. Tiian suosikkileivonnaisia ovat porkkanakakku ja banoffee. Onneksi olkoon Tiia!

Aamuvirkut ja tarkkasilmäiset saattoivat bongata tänä aamuna Metro-lehden Uusi Ura-osiossa tarinan kolmenkympinkriisiä potevasta hurjapäästä joka vaihtoi vakituisen työn paperinpyörittäjänä valokuvaukseen ja ruokabloggaamiseen. Aikamoista 😉 Jos kerran lehdessä lukee niin kai se uskottava; valokuvaaja Jenni Häyrisen nettisivut avautuivat tänään. Niin ne unelmat toteutuvat yksi kerrallaan! Ihan tulee tippa linssiin 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

Jätä kommentti