Skip to main content
kilpailutruokakuvaus

KEN ON HEISTÄ KAIKKEIN HERKUIN?

Kirjoittaja: 16.03.20119 Kommenttia

Suosikkileivonnaiset aiheuttivat kommenttitulvan Liemessä Facebook-ryhmässä ja blogin kommenttilootassa. Aihe on kovin mieluinen ja kommentti-intoa siivitti kirjapalkinto. Suosikkileivonnaisten kärkisijoilla kamppailivat mm. porkkanakakku eri kuorrutteilla, Brita-kakku, juustokakku ja suklainen mudcake. Perinteiset äitien tekemät pullat ja piirakat pärjäsivät myös hyvin. Uusia tuttavuuksia itselleni olivat mustikkakukko, banoffee pie ja tuulomaan torttu. Mini sairastaa tänään joten töistä ei taida tulla mitään. Tehdään sitten vaikka mustikkakukkoja.

Huippuleivonnainen haussa.

Kaikkien blogissa ja facebookissa kommentoineiden kesken arvottiin Leivonnaisia Herkkusuille. Aivan ihanan inspiroiva kirja, herkulliset pastelliset kuvat ja kuuluisan Lontoolaisen bakeryn suosikkireseptit. 45 herkkusuun joukosta arpa osui Tiialle. Tiian suosikkileivonnaisia ovat porkkanakakku ja banoffee. Onneksi olkoon Tiia!

Aamuvirkut ja tarkkasilmäiset saattoivat bongata tänä aamuna Metro-lehden Uusi Ura-osiossa tarinan kolmenkympinkriisiä potevasta hurjapäästä joka vaihtoi vakituisen työn paperinpyörittäjänä valokuvaukseen ja ruokabloggaamiseen. Aikamoista 😉 Jos kerran lehdessä lukee niin kai se uskottava; valokuvaaja Jenni Häyrisen nettisivut avautuivat tänään. Niin ne unelmat toteutuvat yksi kerrallaan! Ihan tulee tippa linssiin 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

 • Anonyymi sanoo:

  Vau!

  Kiitoksia kirjasta! 🙂

  Tiia O.

 • Jenni sanoo:

  No huomenta! 🙂

  Yritin laittaa sulle Facebookissa viestiä mutta se antoi jonkun error-viestin. Laitatko mulle sun osoitteen sähköpostilla [email protected] tai facebookissa. Onneksi olkoon, oon kateellinen!

  Jenni

 • kmsu sanoo:

  Rohkea veto jättää vakituinen työ ja toteuttaa unelmiaan. Onnea!:)

 • Samma sanoo:

  Nostan hattua.

 • Jenni sanoo:

  Kiitos,onnen lisäksi tarvitaan varmasti myös paljon työtä mutta en mä töitä pelkää 🙂

  Jenni

 • Maiju sanoo:

  Mini äitienpäivänä yltä päältä maalissa on hellyyttävin kuva, minkä olen nähnyt aikoihin. Onnea valokuvaamisen maailmaan!

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Maiju. Mietin hetken julkaisenko äitienpäiväkuvaa ollenkaan. Se on niin henkilökohtainen. Pidän siitä kuitenkin itsekin niin paljon että päätin sitten jakaa sen 🙂 Mini on siinä vasta 10 kk <3

  Jenni

 • Anonyymi sanoo:

  Hei,
  saitko osoitteeni? Tämä tietotekniikka on sellaista, ettei se toimi aina kuten pitää? 😀

  Tiia O.

 • Jenni sanoo:

  Sain, kiitos. Laitan maanantaina postiin!

  Jenni

Jätä kommentti