KEN ON HEISTÄ KAIKKEIN HERKUIN?

Suosikkileivonnaiset aiheuttivat kommenttitulvan Liemessä Facebook-ryhmässä ja blogin kommenttilootassa. Aihe on kovin mieluinen ja kommentti-intoa siivitti kirjapalkinto. Suosikkileivonnaisten kärkisijoilla kamppailivat mm. porkkanakakku eri kuorrutteilla, Brita-kakku, juustokakku ja suklainen mudcake. Perinteiset äitien tekemät pullat ja piirakat pärjäsivät myös hyvin. Uusia tuttavuuksia itselleni olivat mustikkakukko, banoffee pie ja tuulomaan torttu. Mini sairastaa tänään joten töistä ei taida tulla mitään. Tehdään sitten vaikka mustikkakukkoja.

Huippuleivonnainen haussa.

Kaikkien blogissa ja facebookissa kommentoineiden kesken arvottiin Leivonnaisia Herkkusuille. Aivan ihanan inspiroiva kirja, herkulliset pastelliset kuvat ja kuuluisan Lontoolaisen bakeryn suosikkireseptit. 45 herkkusuun joukosta arpa osui Tiialle. Tiian suosikkileivonnaisia ovat porkkanakakku ja banoffee. Onneksi olkoon Tiia!

Aamuvirkut ja tarkkasilmäiset saattoivat bongata tänä aamuna Metro-lehden Uusi Ura-osiossa tarinan kolmenkympinkriisiä potevasta hurjapäästä joka vaihtoi vakituisen työn paperinpyörittäjänä valokuvaukseen ja ruokabloggaamiseen. Aikamoista 😉 Jos kerran lehdessä lukee niin kai se uskottava; valokuvaaja Jenni Häyrisen nettisivut avautuivat tänään. Niin ne unelmat toteutuvat yksi kerrallaan! Ihan tulee tippa linssiin 🙂

9 kommenttia

 1. Anonyymi 16.03.2011

  Vau!

  Kiitoksia kirjasta! 🙂

  Tiia O.

  Vastaa
 2. Jenni 16.03.2011

  No huomenta! 🙂

  Yritin laittaa sulle Facebookissa viestiä mutta se antoi jonkun error-viestin. Laitatko mulle sun osoitteen sähköpostilla [email protected] tai facebookissa. Onneksi olkoon, oon kateellinen!

  Jenni

  Vastaa
 3. kmsu 16.03.2011

  Rohkea veto jättää vakituinen työ ja toteuttaa unelmiaan. Onnea!:)

  Vastaa
 4. Samma 16.03.2011

  Nostan hattua.

  Vastaa
 5. Jenni 16.03.2011

  Kiitos,onnen lisäksi tarvitaan varmasti myös paljon työtä mutta en mä töitä pelkää 🙂

  Jenni

  Vastaa
 6. Maiju 16.03.2011

  Mini äitienpäivänä yltä päältä maalissa on hellyyttävin kuva, minkä olen nähnyt aikoihin. Onnea valokuvaamisen maailmaan!

  Vastaa
 7. Jenni 16.03.2011

  Kiitos Maiju. Mietin hetken julkaisenko äitienpäiväkuvaa ollenkaan. Se on niin henkilökohtainen. Pidän siitä kuitenkin itsekin niin paljon että päätin sitten jakaa sen 🙂 Mini on siinä vasta 10 kk <3

  Jenni

  Vastaa
 8. Anonyymi 18.03.2011

  Hei,
  saitko osoitteeni? Tämä tietotekniikka on sellaista, ettei se toimi aina kuten pitää? 😀

  Tiia O.

  Vastaa
 9. Jenni 18.03.2011

  Sain, kiitos. Laitan maanantaina postiin!

  Jenni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *