Skip to main content

Intialainen sapuska valmistuu helposti jokaisen itseään kunnioittavan lähikaupan aineksista. Tulisuutta ja kermaisuutta voi säädellä oman maun mukaan. Keväisen kepeä Tikka Masala Kana sopii hyvin myös keventäjälle. Valmistusaika 30 minuuttia.

Tikka Masala Kana (6 hlö)

2 keltasipulia
3 valkosipulinkynttä
4 naturel kanafilettä
pala tuoretta inkivääriä
tuoretta korianteria
2 tlk paseerattua tomaattia
1 prk tomaattipyrettä
paprikajauhetta
garam masala mausteseosta
cayannepippuria
kurkumaa
suolaa
öljyä

Tarjoiluun:
basmatiriisiä, turkkilaista ruokajugurttia, korianteria

Kuullota sipulisilppu ja valkosipuliviipaleet öljyssä. Lisää mausteet ja raastettu inkivääri. Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Hauduta hetki. Hauduta kananpalat liemessä kunnes ovat kypsiä. Lisää tuore korianteri loppuvaiheessa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti