Skip to main content

Minin synttärijuhlat lähestyivät. Elämäni ensimmäisen täytekakun leipominen hieman jännitti mutta ahdistuskohtauksia olen saanut ainoastaan huushollista. Alkuvuoden olen kulkenut kotona laput silmillä mutta nyt menin vahingossa raottamaan silmiäni. Olohuoneen ”väliaikainen” kirjahylly oli edelleen paikallaan, romuromanttinen kesäparvekkeemme haki vielä vähän muotoaan, kaupunkiviljelmämme tuotti satoa yhden happaman tomaatin ja Nirso  naljaili kourallisesta sisustus- ja kunnostusprojekteja jotka eivät ole valmistuneet. Kauhean kädenväännön jälkeen tilasin huuto.netistä 60-luvun teakisen kirjahyllyn. Se on niin hieno mutta kuulemma liian pieni. Ei se voi olla kun se on niin hieno 😉 Ekovintin supersuosittu Jaffan vappujuliste vuodelta 1959 (talomme rakennusvuosi) tulee avokeittiöön. Kehykset löytyivät naapuritalon roskalavalta mutta ehdin rikkoa ne ennen kuin sain taulun seinälle. Parvekkeen sisustin 100 eurolla. Haaveilen että joku lämmin ilta katan meille kynttiläillallisen ulos.

Muuten hyvä mutta vain 33 % marketoista selvisi hoidossani yli 24 tuntia.

Parvekkeen 100 euron kasvojenkohotus:
Tuolit: Ruotsalaiset 70-luvulta / Huuto.net
Pöytä: 50-luvun retro parvekepöytä / Huuto.net
Matto: Tiimari
Kukkakimppu: Naapuritalon ojasta
Marketat: Stockmann
Minin paita: Marimekko / Fida

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

7 Kommenttia

 • Mari sanoo:

  Sanonpahan vaan, että LISÄÄ TÄLLÄSIÄ SISUSTUSPOSTAUKSIA!

  Meillä on myös parvekkeen sisustus kesken, mutta oon myös liian saamaton vahdatakseni huuto.nettiä tai roskalavoja. Äh.

 • Jenni sanoo:

  Huuto.netissä surffailu on (vaarallista) ajanvietettä iltaisin. Mun mielestä sieltä on vähempi vaiva ostaa kuin kierrellä ympäri kauppoja. Juhlien pitäminen tai vieraiden kutsuminen kylään toimii yleensä hyvänä kannustimena siivoukselle ja sisustamiselle. Muutettiin tänne vuosi sitten ja vasta muutama kuukausi sitten saatiin se kuuluisa viimeinen jalkalista kiinni. Ei nämä projektit lopu ei. Voisin kirjoittaa seuraavaksi tuosta kirjahylly-ikuisuus-projektista! 🙂

 • Tusla sanoo:

  Reps. Tämä oli ihanan inhimillistä. Me on muutettu myös yli vuosi sitten ja todellakin on kaikenlaista sisustusproggista menossa edelleen. Kotihan on vähän sellainen projekti…

 • Jenni sanoo:

  Joskus sitä varmaan antaa elämästään vähän liian siloisen kuvan ja totuus on kaikkea muuta. Ainakin sisustusblogit ovat lähes ärsyttäviä kun niissä on vain täydellisiä koteja ja aina tiptop 😀

 • Anonyymi sanoo:

  Upea valokuva, korkeanpaikan kammoista hirvittää! Ensimmäinen pelkkä kuva, josta sain tämän huippausfiiliksen.

 • Anna sanoo:

  Myytkö Jenni itse mitään huuto.netissä ? 🙂

 • Jenni sanoo:

  Sori, Anna. Kommentoinkin jo kerran kysymykseesi mutta se taisi hävitä bittiavaruuteen. Eli myyn toisinaan ja nyttenkin jotain tavaraa huuto.netissä nimimerkillä ”jennijajoni”. Vähän kehno nimimerkki kun Joni on mun ex mutta halusin säilyttää positiiviset arvostelut 🙂

Jätä kommentti