Jo perinteeksi muodostunut ruokabloggaajien piknik järjestettiin viime sunnuntaina auringon paistaessa täydeltä taivaalta. Monet samat vanhat naamat olivat menossa mukana tälläkin kertaa.  Uusiakin uskaltautui mukaan. Vispiläkauppiaat sulkeutuivat suosioon heti kättelyssä junailemalla Sunrise viinisponssin piknikille. Maukkaimman piknikiruuan tittelin nappasi Kannat Kattoon-blogin punajuurikeksit. Mielenkiintoisin piknikruoka tuli Lähi-idästä tai tarkemmin ottaen Ketunkeittiöstä.

Ohjaajasetä sanoi että jaksatte katsoa nettivideoita keskimäärin 40 sekuntia. Sinnitelkää edes sinne asti vaikkakin oma suosikkikohta on ihan loppu kun Mini istahtaa Nirson päälle mutustamaan Viva Ciabattan patonkia. Liemessä-Facebook ryhmäläiset saivat ennakkonäytöksen jo eilen. Nyt maailman ensi-illassa blogipiknikvideo, olkaa hyvä!

Liemessä-blogin ensimmäisen videopostauksen kunniaksi avaan kilpailun!  Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Adoben sponsoroima Premiere Elements 9 videoeditointiohjelma (arvo 100 €). Osallistut lähettämällä suosikkivideosi linkin (esim. You Tube) Liemessä-facebook ryhmään tai kommenttilaatikkoon. Kommenttilaatikkoon vastauksen jättäneiden tulee olla rekisteröitynyt. Anonyymit eivät luonnollisesti voi osallistua. Kilpailu sulkeutuu pe 24.6 klo 24. Arvonta suoritetaan su 26.6.2011 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Perunasalaatti ruåttiksi eli ruotsalaisilla uusilla perunoilla.

Oma panokseni piknikille oli perunasalaatti, mansikka-vuohenjuustovartaat ja jäiden kanssa juotava Moët Ice Imperial skumppa. Tämä nimenomaan piknikille kehittämäni perunasalaatti kiteyttää mielestäni blogini ruokafilosofian; ruokaa hyvistä raaka-aineista, kevyttä mutta samaanaikaan ruokaisaa ja herkullista. Maku on kuitenkin tärkein!

Perunasalaatti

Uusia perunoita
Pinaattia
Isoja kapriksia
Varrasleipäkrutonkeja (varrasleipämurusia, valkosipulia ja oliiviöljyä pyöräytetään pannulla)

Kastike


Oliiviöljyä
Vaaleaa balsamicoa
hunajaa
suolaa
pippuria
vahvaa sinappia

Tämän kertaisten osallistujien takaa löytyvät nämä ruokablogit: Omenaminttu, Kannat Kattoon, Pastanjauhantaa, Hannan Soppa, Sorsanpaistaja, Viva Ciabatta!, Ketunkeittiö, Äijäruokaa, Pumpkin Jam, Ruokahommia, Kädenvääntöä ja Prinsessakeittiö

Nyt kun joku taas ihmettelee että miten tähän salaseuraan pääsee mukaan niin helposti. Ruokabloggaajana olet sydämellisesti tervetullut blogitapaamisiin. Seuraava tapahtuma järjestetään näillä näkymin lokakuussa. Voit laittaa vaikka minulle privaviestiä [email protected] niin lisään sinut postituslistalle. Toivottavasti tavataan pian! 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

14 Kommenttia

Jätä kommentti