Skip to main content

Kun aloitin blogin pitämisen 5 vuotta sitten kuvasin ruuat pokkarilla. Jos kävisitte tonkimassa vanhoja postauksia (älkää käykö), niin huomaisitte miten kuvat ovat kaikkea muuta kuin herkullisia. Voidaan sanoa että olen kuvannut lähes kaikki ruuat joita olen syönyt viimeisen viiden vuoden aikana. Joku voisi myös sanoa että se on friikkiä 😉 Sen seurauksena olen kuitenkin oppinut yhtä ja toista ruokakuvauksesta ja ruokastailauksesta. Nyt kuvaan ruokaa ammatikseni alan lehtiin ja yrityksille. Jos minä olen oppinut ottamaan parempia ruokakuvia, niin myös sinulla on toivoa!

Liemessä Workshop – Ruokakuvauksen perusteet

Ruokakuvauksen opetusta on nihkeästi tarjolla. Olen pitkään haaveillut ruokakuvauskurssin pitämisestä ja nyt vihdoin löysin täydelliset tilat kurssin pitämiseen. Liemessä Workshop – Ruokakuvauksen perusteet järjestetään kevät auringon pilkottaessa lauantaina 28.4.2012 Helsingissä. Kurssi on tarkoitettu kaikille jotka haluavat oppia ottamaan parempia ruokakuvia. Käymme läpi ruokakuvauksen teoriaa; kalusto, objektiivi, aukko, valkotasapaino, valon muokkaus, sommittelu, kuvankäsittely jne. Tiloissa on uusi upea kuvauskeittiö, jossa pääsemme valmistamaan kuvattavia ruokia. Päivän aikana toteutamme ammattimaiset ruokakuvaukset luonnonvalossa ja pääsemme testaamaan myös studiovaloja. Pääpaino on kuitenkin käytännön vinkeissä miten onnistua kuvissa myös kotona. Kurssi sopii myös vasta-alkajille sillä käymme myös perusasioita läpi. Oma järjestelmäkamera on toivottava, mutta ei pakollinen. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä ja yläpalkista ”Kurssit”-sivuilta. En millään malttaisi odottaa kevääseen asti!

Tässä inspiraatioksi uudehkoja ruokakuvia, joita kuvasin sörnäisten Café Cardemummalle. Café Cardemummasta saa muuten kaupungin parhaat (City Kaupungin Paras 2011) lounassalaatit ja kaikki herkut leivotaan paikan päällä. Nam!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • Vakuuttavia työnäytteitä eli aivan ihania kuvia 😉 Aion ilmoittautua myös kurssille, oppi tulee todella tarpeeseen. Uusi järjestelmäkamerani on saanut minut innostumaan perinpohjaisesti valokuvauksesta. Olisi hienoa, että innon ohella olisi myös taitoa.

 • Jenni sanoo:

  Ilmoittautumisia on tullut jo tänään mutta paikkoja on siis vielä. Olisi kiva saada sinut mukaan etenkin kun olet niin innoissasi!

  Järjestelmäkamerat ovat vaarallisia. Saivat minunkin elämän ylösalaisin 😉

  Jenni

 • Nanna sanoo:

  EI OLE TODELLISTA! Ehkä muistat, että minä olen joskus kans sulta pyydellyt tälläistä kurssia. Ja nyt kun se on viimein tulossa niin se on kyllä nyt tietysti se kevään ainoa viikonloppu kun mulla on jo buukattu, järjestän nimittäin aina vapun aikoihin 4 päivän palveluskoiraleirin rotikoille.
  Nyt toivon, että sulla tulee niin paljon ilmoja, että järjestät toisen kurssin heti perään! Nyyh!

 • Jenni sanoo:

  Moi,

  Muistan, muistan. No voi harmi!

  Tällä hetkellä on kaksi kiinnostunutta, jotka eivät pääse tuona viikonloppuna joten on pieni mahdollisuus että toinen päivä järjestetään. Nyt järjestettävälle päivälle on vielä paikkoja jäljellä joten en vielä uskalla luvata mitään…

  Laitatko vaikka yhteystietosi meilitse [email protected] niin ilmoitan heti jos toinen päivä järjestetään.

  Jenni

 • Ihan mahtava juttu, kiitoksia! Itse olen kyllä kuvaillut järkkärillä, mutta ruoan kanssa tuntuu olevan eniten onnistumisia ja epäonnistumisia – laidasta laitaan!

Jätä kommentti