VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN RUOKAVALIO

Tarkastelen eri ruokavalioita NuoriLääkäri-lehden ResepTori-palstalla. Ensimmäisenä vuorossa vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka pohjalta laadin uunikana reseptin. Napsauta kuva suuremmaksi ja testaa miten onnistuu reseptin lukeminen lääkärislangilla! Seuraavana vuorossa paleoliittinen eli kivikautinen ruokavalio.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

2 kommenttia

 1. Nanna 19.02.2012

  Kävin muuten heti katsastamassa isäni nuori lääkäri-lehden (se tulee myös ei niin nuorille…) ja hienoltapa tuo artikkeli siellä näytti.

  Vastaa
 2. Jenni 20.02.2012

  Kiva että sait sen käsiisi. En ole vielä itse nähnyt paperiversiota! Niitä on ollut tosi hauska ja mielenkiintoista tehdä 🙂 Seuraavan eli kivikautisen ruokavalion olen jo tehnyt. Itseasiassa tässä juuri suunnittelen seuraavia.

  Jenni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *