Skip to main content

Tarkastelen eri ruokavalioita NuoriLääkäri-lehden ResepTori-palstalla. Ensimmäisenä vuorossa vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka pohjalta laadin uunikana reseptin. Napsauta kuva suuremmaksi ja testaa miten onnistuu reseptin lukeminen lääkärislangilla! Seuraavana vuorossa paleoliittinen eli kivikautinen ruokavalio.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Nanna sanoo:

    Kävin muuten heti katsastamassa isäni nuori lääkäri-lehden (se tulee myös ei niin nuorille…) ja hienoltapa tuo artikkeli siellä näytti.

  • Jenni sanoo:

    Kiva että sait sen käsiisi. En ole vielä itse nähnyt paperiversiota! Niitä on ollut tosi hauska ja mielenkiintoista tehdä 🙂 Seuraavan eli kivikautisen ruokavalion olen jo tehnyt. Itseasiassa tässä juuri suunnittelen seuraavia.

    Jenni

Jätä kommentti