Skip to main content

Kuka minä oikein olen? Olen ruokabloggaaja, valokuvaaja, yrittäjä, vaimo ja perheenäiti. Huomenna minusta tulee maailman tärkein ihminen uudelle pienelle ihmisenalulle. Kaikki muu jää ja murtuu sen tunteen edessä. Loppuviikon vietän synnytyssairaalassa. Tärkein ja ainoa tehtäväni on olla turvana, lämpönä ja lypsettävänä. Palaan taas pian – ehkä viikon parin päästä –  blogin pariin kunhan Herra Simpukka on matkassa mukana, ja sairaalaruoka tulee korvista ulos. Siihen asti – penkokaa reseptiarkistoja ja koittakaahan pärjätä! 🙂


Huomenna vihdoin tapaamme Herra Simpukka!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

26 Kommenttia

Jätä kommentti