Skip to main content

Rakas Liemessä-blogini. Kulunut vuosi on tuonut paljon paineita omassa elämässäni. Vuodenvaihteessa palasin äitiyslomalta takaisin Blogiringin toimiston arkeen ja mieheni jäi hoitovapaalle. Syksyn tulleen lapset ulkoistettiin päiväkotiin ja mummulle. Lapset ovat saaneet lämmintä ruokaa, mutta päivät on suoritettu minuuttiaikataululla. Lapsiperheen arjen pyöritys ja työn yhdistäminen on toisinaan tuntunut lähes mahdottomalta.

Kolmas lapseni, Liemessä-blogi, olet ollut heitteillä jo pidempään. Blogirinki ja perhe ovat olleet ykkössijalla, mutta sydämeni on särkynyt. Rakkaalle harrastukselle ja henkireiälle ei ole löytynyt aikaa ja en ole voinut panostaa sinuun siinä määrin kun haluja ja ideoita olisi ollut.

Blogirinki perustettiin 2012 parantamaan itsenäisten bloggaajien asemaa mediakentässä ja neuvottelupöydissä. Hyvin pian yrityksen perustamisesta ymmärsin, että Blogirinki tulisi olemaan jotain itseäni suurempaa. Sain yrityksen alkutaipaleella bloggaajakollegoideni ja yhtiökumppanini tuen, josta olen ikuisesti kiitollinen. Uskoimme yhteiseen tavoitteeseemme ja pian mukana liittyi muita jotka jakoivat ajatuksemme. Takeita onnistumisesta ei ollut, mutta yhdessä olemme onnistuneet luomaan Suomen johtavan itsenäisten bloggaajien yhteisön ja median. Sen sanominen ääneen tuntuu aivan huikealta!

Sydämeltäni olen ensisijaisesti bloggaaja. Haluan myös olla parempi äiti. Suuret päätökset elämässä eivät koskaan synny helposti. Kipuilusta huolimatta, olen väistynyt Blogirinki Median omistajan ja hallituksen puheenjohtajan roolista. Liemessä-blogini ja perheeni takia. Päätöstäni helpottaa tieto siitä että Blogirinki Media voi hyvin ja jatkaa hyvissä käsissä myös ilman minua. Blogiringin omistajina ja johtajina jatkavat yrityksen omat työntekijät. Jatkan Blogiringissä bloggaajana ja osana tiivistä bloggaajayhteisöämme. Blogiringin toiminta on omalta osaltaan vaikuttanut siihen, että tänä päivänä uskallan hypätä kelkasta ja elättää itseni täysipäiväisenä ruokabloggaajana ja yrittäjänä. Oma pöytälaatikkoyritykseni on kaivettu naftaliinista ja tulen jatkamaan matkaani tarjoten mm. sisältöyhteistyötä blogiini ja ruokafilosofiaani sopiville yrityksille ja tuotteille.


Uusi liikkuva toimistoni löytyy Helsingin sympaattisimmista kahviloista.

Painan oman elämäni “reset” nappulaa. Tulevaisuus ei pelota, olenhan ennenkin heittäytynyt tyhjän päälle ja tähän näköjään turtuu 🙂 Tulen rakentamaan sinusta vahvemman ja uljaamman, mutta ennenkaikkea haluan taas nauttia bloggaamisesta ja antaa ansaitsemasi huomion. Toivon, että uskallan raottaa itseäni ja sydäntäni lukijoille enemmän. Henkilökohtaisempia kohtaamisia. Visuaalisia nautintoja. Ruokaelämyksiä. Tuntuu, että minulla olisi lukijoilleni niin paljon kerrottavaa. Juuri nyt haluaisin kertoa, että uusi ”toimistoni” sijaitsee Helsingin sympaattisimmissa kahviloissa, kuten Café Kokossa. Tai että eilen meillä syötiin kalapuikkoja ja perunamuussia. Tai että olen huolissani onko minulla napatyrä. Niin paljon ruokahalua herättäviä aiheita joita tulen lukijoideni kanssa vielä jakamaan, en malta odottaa! 😉 Eniten kuitenkin odotan, että pääsen hakemaan poikani ja tyttäreni ajoissa tarhasta. Marraskuun alkuun on varattu myös “reset” matka Espanjaan isäni luokse. Viikko yksin kahden naperon kanssa ja olen todennäköisesti saanut yliannostuksen perhe-elämästä 😉

Café Kokon kahvilapöytä johon ei saa istua.

Tänään oli viimeinen työpäiväni toimistolla. Perjantaina nollataan pää The Blog Awards Finland- blogigaalassa. Ensi viikosta eteenpäin kalenteri näyttää tyhjää. Rakas Liemessä-blogini, tämähän vaikuttaa sinun ja lukijoidesi kannaltasi erittäin lupaavalta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

26 Kommenttia

Jätä kommentti