RESET

Rakas Liemessä-blogini. Kulunut vuosi on tuonut paljon paineita omassa elämässäni. Vuodenvaihteessa palasin äitiyslomalta takaisin Blogiringin toimiston arkeen ja mieheni jäi hoitovapaalle. Syksyn tulleen lapset ulkoistettiin päiväkotiin ja mummulle. Lapset ovat saaneet lämmintä ruokaa, mutta päivät on suoritettu minuuttiaikataululla. Lapsiperheen arjen pyöritys ja työn yhdistäminen on toisinaan tuntunut lähes mahdottomalta.

Kolmas lapseni, Liemessä-blogi, olet ollut heitteillä jo pidempään. Blogirinki ja perhe ovat olleet ykkössijalla, mutta sydämeni on särkynyt. Rakkaalle harrastukselle ja henkireiälle ei ole löytynyt aikaa ja en ole voinut panostaa sinuun siinä määrin kun haluja ja ideoita olisi ollut.

Blogirinki perustettiin 2012 parantamaan itsenäisten bloggaajien asemaa mediakentässä ja neuvottelupöydissä. Hyvin pian yrityksen perustamisesta ymmärsin, että Blogirinki tulisi olemaan jotain itseäni suurempaa. Sain yrityksen alkutaipaleella bloggaajakollegoideni ja yhtiökumppanini tuen, josta olen ikuisesti kiitollinen. Uskoimme yhteiseen tavoitteeseemme ja pian mukana liittyi muita jotka jakoivat ajatuksemme. Takeita onnistumisesta ei ollut, mutta yhdessä olemme onnistuneet luomaan Suomen johtavan itsenäisten bloggaajien yhteisön ja median. Sen sanominen ääneen tuntuu aivan huikealta!

Sydämeltäni olen ensisijaisesti bloggaaja. Haluan myös olla parempi äiti. Suuret päätökset elämässä eivät koskaan synny helposti. Kipuilusta huolimatta, olen väistynyt Blogirinki Median omistajan ja hallituksen puheenjohtajan roolista. Liemessä-blogini ja perheeni takia. Päätöstäni helpottaa tieto siitä että Blogirinki Media voi hyvin ja jatkaa hyvissä käsissä myös ilman minua. Blogiringin omistajina ja johtajina jatkavat yrityksen omat työntekijät. Jatkan Blogiringissä bloggaajana ja osana tiivistä bloggaajayhteisöämme. Blogiringin toiminta on omalta osaltaan vaikuttanut siihen, että tänä päivänä uskallan hypätä kelkasta ja elättää itseni täysipäiväisenä ruokabloggaajana ja yrittäjänä. Oma pöytälaatikkoyritykseni on kaivettu naftaliinista ja tulen jatkamaan matkaani tarjoten mm. sisältöyhteistyötä blogiini ja ruokafilosofiaani sopiville yrityksille ja tuotteille.


Uusi liikkuva toimistoni löytyy Helsingin sympaattisimmista kahviloista.

Painan oman elämäni “reset” nappulaa. Tulevaisuus ei pelota, olenhan ennenkin heittäytynyt tyhjän päälle ja tähän näköjään turtuu 🙂 Tulen rakentamaan sinusta vahvemman ja uljaamman, mutta ennenkaikkea haluan taas nauttia bloggaamisesta ja antaa ansaitsemasi huomion. Toivon, että uskallan raottaa itseäni ja sydäntäni lukijoille enemmän. Henkilökohtaisempia kohtaamisia. Visuaalisia nautintoja. Ruokaelämyksiä. Tuntuu, että minulla olisi lukijoilleni niin paljon kerrottavaa. Juuri nyt haluaisin kertoa, että uusi “toimistoni” sijaitsee Helsingin sympaattisimmissa kahviloissa, kuten Café Kokossa. Tai että eilen meillä syötiin kalapuikkoja ja perunamuussia. Tai että olen huolissani onko minulla napatyrä. Niin paljon ruokahalua herättäviä aiheita joita tulen lukijoideni kanssa vielä jakamaan, en malta odottaa! 😉 Eniten kuitenkin odotan, että pääsen hakemaan poikani ja tyttäreni ajoissa tarhasta. Marraskuun alkuun on varattu myös “reset” matka Espanjaan isäni luokse. Viikko yksin kahden naperon kanssa ja olen todennäköisesti saanut yliannostuksen perhe-elämästä 😉

Café Kokon kahvilapöytä johon ei saa istua.

Tänään oli viimeinen työpäiväni toimistolla. Perjantaina nollataan pää The Blog Awards Finland- blogigaalassa. Ensi viikosta eteenpäin kalenteri näyttää tyhjää. Rakas Liemessä-blogini, tämähän vaikuttaa sinun ja lukijoidesi kannaltasi erittäin lupaavalta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

26 kommenttia

 1. -Sari- 30.09.2015

  Voi miten hienoa!!!

  Vastaa
 2. Jenni 30.09.2015

  Kiitos, päätös tuntuu ainakin vielä oikealta 😀

  Vastaa
 3. Nelle 30.09.2015

  Onnea matkaan Jenni. Tajuan mistä puhut. 🙂

  Vastaa
 4. Nanna 30.09.2015

  Kiva saada sut takas!

  Vastaa
 5. Sari 30.09.2015

  On tässä ollutkin jo Liemessä mentävän kokoinen aukko lukulistalla! Ihanaa päästä taas sinun oivaltavien reseptien ja upeiden kuvien maailmaan 🙂 Oikein ihanaa syksyn jatkoa Jenni <3

  Vastaa
 6. Kati 30.09.2015

  Onnea ja hieno juttu! Muutos on aina mahdollisuus❤ Tsempit!!❤
  T. Kati
  Call It Home

  Vastaa
 7. Inna-Pirjetta Lahti 30.09.2015

  Onnea Jenni! Mahtavaa menoa jatkossa ja toivottavasti yhteistyömme voi jatkua myös uudessa muodossa:) Nähdään perjantaina gaalan tunnelmissa!

  Vastaa
 8. Jael 30.09.2015

  Onnea Jenni kaikkeen uuteen:)

  Vastaa
 9. Jenni 30.09.2015

  Uskon että voit samaistua! Kiire on kavala tarttuva tauti..

  Vastaa
 10. Jenni 30.09.2015

  Jeee!! Anything for you baby! 😉

  Vastaa
 11. Jenni 30.09.2015

  Kiitos Sari! Katsotaan mitä tänne alkaa tulemaan. En itsekään ihan vielä tiedä, mutta ehkä se tästä hahmottuu kun annan taas luovuudelle aikaa ja tilaa 🙂

  Vastaa
 12. Jenni 30.09.2015

  Kiitos! Aika jännää tämä on taas. Katsotaan mihin tie vie 🙂

  Vastaa
 13. Jenni 30.09.2015

  Varmasti! Kilistetään perjantaina!

  Vastaa
 14. Jenni 30.09.2015

  Kiitos! Onni on tässä ja nyt! Ja toivottavasti myös siellä tulevaisuudessa ja uusien asioiden ympäröimänä! 🙂

  Vastaa
 15. Hienoa, Jenni! Rohkeutta ja intoa tulevaisuuteen. Reset on yksi tärkeimmistä nappuloista – usein unohdamme sen kaikkien muiden valintojen rinnalla.

  Vastaa
 16. Jenni 30.09.2015

  Olet oikeassa, viisaita sanoja. Kaikkea mielenkiintoista on niin helppo ahmia elämänsä täytteeksi. Karsiminen onkin jo sitten ihan toinen juttu…

  Vastaa
 17. Anonyymi 01.10.2015

  Olet rohkea kun uskallat hypätä pois ja resetoida. Toiset vaan haaveilee sellaisesta. Paljon tsemppiä tulevaan! Mukavaa syksyä myös. Uusia ruokabloggauksia odotellessa 🙂 t. Janna

  Vastaa
 18. Sofié 01.10.2015

  Onnea paljon Jenni ja on upea nähdä miten uskallat aina kulkea omaa, sydämesi tietä. Niin paljon onnea tulevaan – rohkea nainen olet!

  Vastaa
 19. Jenni 01.10.2015

  Kiitos, samoin! Viikonloppu näyttää ihanan rauhalliselta –> kokkausta luvassa ja enköhän nyt saa tarinaa blogiinkin asti 🙂

  Vastaa
 20. Jenni 01.10.2015

  Kaksi rakkauspakkaustani ovat kyllä vieneet sydämeni lopullisesti ja ei tässä auta muu kuin seurata 🙂 Toivottavasti nähdään ensi viikolla Aarhusissa!

  Vastaa
 21. Hanne 01.10.2015

  Isoja päätöksiä, mutta elämä kantaa, kuten olet huomannutkin!
  Kiva, kun palaat blogisi pariin 🙂

  Vastaa
 22. Tsemppiä, onnea ja kaikkea hyvää!

  Vastaa
 23. Ehdin jo säikähtää, että olet lopettamassa bloggaamisen, mutta onneksi siitä ei ollutkaan kyse. Tsemppiä ja kovasti onnea uusiin kuvioihin, asioilla on se ihana taipumus, että jotenkin ne aina vaan lutviutuvat vaikka välillä roikkuisikin tyhjän päällä!

  Vastaa
 24. Jenni 07.10.2015

  Näin se on nähtävä ja siihen luotetaan. Kiitos! 🙂

  Vastaa
 25. Jenni 07.10.2015

  Kiitos Kaisa <3

  Vastaa
 26. Jenni 07.10.2015

  Kauhee, ei nyt sentään! Ei musta noin vain eroon pääse 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *