Skip to main content
Joulun kuumin ruokalahja tulee tässä! Ruokalahja on mielestäni paras mahdollinen joululahja – niin antajalle kuin saajallekin. Ruokalahja ihastuttaa, se tulee yleensä käyttöön eikä vie paljoa tilaa. Ruokalahjojen toteutukseen tarvitaan yleensä vain hieman viitseliäisyyttä ja ajatusta. Baileys fanin silmään osui Pinterestissä Baileys kaakao, jonka voisi antaa myös lahjaksi purkissa. Pieniä 50 ml Baileys pulloja saa Alkosta. Purkiksi käy mikä tahansa elintarvikkeille tarkoitettu lasipurkki. Koristele lahja vaikka nauhalla tai rusetilla, kannen päälle voi kääräistä kankaan, kylkeen liimata etiketin ja lopuksi Baileys pullo ripustetaan purkin kylkeen roikkumaan.

Baileys kaakao purkissa – tarvitset:

Elintarvikkeille sopivan lasipurkin
Baileys pullo 50 ml
minivaahtokarkkeja
kaakaojauhetta (esim. Oboy)
narua

Baileys kaakaon valmistus 2 hlö:

Lämmitä 3 dl maitoa kattilassa tai mikrossa. Sekoita joukkoon 2 rkl kaakaojauhetta. Voit myös käyttää tummempaa kaakaojauhetta, mutta tarkista oikea annostus paketista. Lorauta sekaan 50 cl Baileysia. Koristele kaakao vaahtokarkeilla ja halutessasi kermavaahdolla.

Psst. Tämä ei ole sponsoroitu yhteistyöpostaus eikä sitä koske laki alkoholimainonnasta. Alkoholin kommentointi on siten sallittua. Jopa suotavaa.

Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

12 Kommenttia

Jätä kommentti