Skip to main content

Nata White Trash haastoi ruokabloggaajat paljastamaan keittiöpaheensa ja kaivamaan luurangot jääkaapista. Elääkö ruokabloggaaja niinkuin opettaa? Aika pahalta näyttää ammattikunnan puolesta; Natan sinkkunuudelit ja Suusta Suuhun Alisan mäkkipurilaiset ovat jo nähneet päivänvalon. Vastaanottaessani haasteen olin toteuttanut salaista keittiöpahettani juuri edellisenä päivänä. Ei paljon somessa näkynyt, heh.

Tunnistan kyllä entisen sinkkuminäni Natan nuudelipostauksesta. Opiskelijana pääsääntöinen ruokavalio koostui nuudeleista, ruisleivästä, sulatejuustocheddarista, pakastepizzasta ja Golden Cap omenasiideristä. Nykyään ruoka on itselleni ennenkaikkea sosiaalinen rituaali. Osoitan rakkautta perheelleni tekemällä hyvää kotiruokaa joka päivä. Sitten on ne pari päivää vuodessa kun olo on kuin märkä tiskirätti työpäivän päätteeksi. Silloin ehdotan lapsille, että mitä jos kurvattaisiin pakastealtaan kautta kotiin. Mini ja Herra Simpukka saavat niin harvoin einesruokaa, että heille pakastepizzapäivä on ”paras päivä ikinä”. Hieman hirvittää mitä tapahtuu kun joskus omilleen muuttavat. Vihdoin saa syödä pakastepizzaa vaikka joka päivä! Miten meni toi ruokakasvatus noin niinku omasta mielestä?

Sohvanpohjapaheeni on Fazerin sininen, jota voin rouskuttaa levyllisen kuin leipää. Seurustelumme alkuaikoina Nirsolla oli tapana syödä levyllinen Fazerin sinistä päivässä. Samaan aikaan kamppailin omien ruokaneuroosieni kanssa ja en tiennyt miten suhtautua kun suklaata oli kokoajan näkyvillä. Ensireaktio oli syödä kaikki suklaa heti ja kytätä murheellisena vaakaa. Nirso varustaa jääkaappimme edelleen tasaisin väliajoin Fazerin suklaalevyllä. Pidän huolen ettei suklaalevy pääse homehtumaan kaapin pohjalle, mutta ymmärrän jo ettei suklaa maailmasta syömällä lopu. Puolikaskin levy riittää 😉

Paljasta oma keittiöpaheesi somessa #keittiöpahe! Haastan mukaan freesin Feel good kitchen-kasvisruokablogin Ainon, ruokablogien kauhukakaran Sivumaun Janin, upean herkullisen Beach House Kitchenin Heli-Hannelen ja salaisen ihastukseni ja kokin Teemu Laurellin.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

 • Nata sanoo:

  haha! sulatejuustocheddar on ihan parasta!

  ja miten niin muka ”salainen” ihastus?? 😀

 • Jenni sanoo:

  No ei enää kauhean salainen 😀 Ollaan tavattu kerran. Jos en olisi ollut onnellisesti naimisissa ja maha pystyssä niin olisin pyytänyt Teemua kahville 😀

 • Hanna sanoo:

  Eih! Mun AINOAT paheethan on nuudelit ja pakastepizza. Se meni nyt sit tässä. 😀

 • Jenni sanoo:

  Nyt pitää kaivaa vähän syvemmältä 😀 The truth will come out…

 • Andalusiana sanoo:

  ehheheeee 🙂 nää on niiiiin hauskoja 🙂

 • Ai hitsi kun olin salaa toivonut että joku haastaisi mukaan, eli tattista vaan! Tämä on niiiiiin hauska juttu ja eipä tosiaan ole monta pakastepizzaa tullut sometettua tai niitä 50 sentin nuudeleita…joita tulee aina silloin tällöin popsittua! Jotakin rasvaista paljastusta tulossa täältä kenties jo tällä viikolla : )

 • Jenni sanoo:

  Kelle on, kelle ei 😀

 • Jenni sanoo:

  Kelle on, kelle ei 😀

 • Jenni sanoo:

  Sun blogin kuvaus on liian täydellinen joten oli pakko haastaa 😀 Löytyy kaikki avainsanat eli ”sesonki, luomu, terveellinen” jne. Jään odottamaan mielenkiinnolla rasvaista paljastusta!

Jätä kommentti