Skip to main content

Meinasin saada slaagin ruokapöydässä kun kesken ruokailun minulle heitetään #arkiruokahaaste Instagramissa. Kolme päivää, kolme kuvaa, kolme haastettua kaveria per päivä. Ensimmäisenä tulee helpotus: lautasella on jotain someystävällistä. Muttisoosi – herne – pekonipasta on myös yksinkertaisuudessaan pätevä arkiruoka. Sitten tulee paniikki. Olen nykyään aivan liian tarkka Instagram kuvistani ja enhän mä nyt sinne tätä voi kuvata! Päätän, että kyllä ruokastylisti nyt yhden instagramkuvan pikastailauksen selättää. Taaperon mussuttaessa vastapäätä kierremakaronejaan dumppaan annokseni keraamiselle kuvauslautaselle. Haarukka ehdottomasti vaihtoon. Liian koristeellinen. Liian iso. Lopulta puuvartinen on nappivalinta. Raastamani parmesan on liian hienoa eikä yhtään kuvauksellista. Sekoitan pastan uudestaan ja raastan uudet lastut päälle. Nyt sitä valoa. Parvekkeelle! Missä se valkoinen liina on? Tarvitaan vielä jotain. Muutama rouhaisu mustapippuria. Rosmariininoksa. BÄM!

Kuva VSCOcamin läpi ja 20 minuuttia haasteen vastaanottamisesta siihen on vastattu. Kuva ei ole täydellinen ja pari seuraajaa lähtee. Pro-vinkki: myös kukkakuvia postaamalla saa aika hyvin karistettua seuraajia. Ehkä tälle keski-iän kukkavillitykselle pitää perustaa oma Instagram-tili. Muutama päivä sitten meni 6000 seuraajan raja rikki. Jo se tuntuu ihan älyttömältä määrältä ihmisiä. Paineet kasvaa. Pitäisikö taas palata vanhaan hyvään neliöön. Pitäisikö olla vieläkin johdonmukaisempi mitä postaa.  Pitäisikö postata englanniksi. Pitäisikö vaan ajatella vähän vähemmän.

Arkiruokahaasteeseen voi osallistua tägäämällä arkiruokansa #arkiruokahaaste kolmena päivänä ja haastamalla kolme kaveria per päivä. Täällä ilmoittautuu ainakin yksi joka kaipaa inspiraatiota arkiruokiinsa!

Miinus kaksi seuraajaa.

Herne – pekonipasta

4 hlö

2 annosta muttisoosia
1 ps pakasteherneitä
1 sipuli
1 pkt luomupekonia
350 g täysjyväpastaa
öljyä paistamiseen

päälle
parmesania

Hauduttele muttisoosi. Ruskista pekoni kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Lisää herneet ja silputtu sipuli. Yhdistä muttisoosiin ja lisää keitetyt pastat. Sekoita.

Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

Jätä kommentti