ASENTEELLA ETEENPÄIN!

Jenni Häyrinen

Viime syksynä luovuin perustamani Blogirinki Median johtopallilta. Kaleva Median ostettua Blogiringin nyt keväällä tunsin, että en voi enää seistä yrityksen takana ja jätin Blogirinki Median lopullisesti taakseni. Rakkaalle yhteisölle en silti koskaan kääntäisi selkääni; Blogiringissä vaikuttaa edelleen monta hyvää ystävää ja arvostamaani bloggaajaa. Oikea ystävyys kyllä kantaa rajojen yli, luotan siihen.

Viime aikoina olen uudelleen arvioinut mitkä ovat ne asiat jotka tekevät minut onnelliseksi. Vain sitä kautta tiedän mihin suuntaan lähteä ja mitä polkua kulkea. Ajatelkaa miten hieno mahdollisuus on tarjoutunut eteeni taas kerran kun maailma on avoin, mutta samalla sitä voi niin helposti eksyä. Yhteydenottoja ja ehdotuksia tulee eri suunnilta ja silloin oma mieli pitäisi olla kirkas. Viimeisen vuosikymmenen olen opetellut sanomaan ei ja pikkuhiljaa alan oppimaan. En voi antaa muiden ihmisten toiveiden ja tarpeiden määritellä elämäni suuntaa. En myöskään anna pelon – taloudellisen tai epäonnistumisen pelon – ohjata päätöksiäni. Tällä hetkellä minulla on vielä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, mutta mihin tahansa elämä johdattaakin niin nämä asiat ovat tekemiseni keskipisteessä: perhe, henkinen ja fyysinen hyvinvointi, itsensä toteuttaminen, luovuus, yrittäminen ja intohimon jakaminen. Viimeiset kahdeksan kuukautta olen toiminut kokopäiväisenä bloggaajana ja yrittäjänä. Elätän itseni bloggaamisella, ja nautin työstäni suunnattomasti. Jokainen päivä on erilainen ja määritän itse mitä se tänään sisältää. Itsenäinen työskentely tuokin vapautta ja olen voinut nauttia enemmän lasteni seurasta vaikka se olisi tarkoittanut vähemmän kolikoita kirstun pohjalla. Olen pitänyt huolta, että kuntoilen kevyesti pari kertaa viikossa. Olen ollut itselleni armollisempi ja ajatellut että olen riittävän hyvä näin vaikka montaa rautaa ei olisikaan tulessa samanaikaisesti. Olen kulkenut polkuani pysäkki kerrallaan.

Blogiringistä lähdön jälkeen haikeuden kyyneleet ovat hiljalleen kuivaneet poskipäiltä ja olo on ollut kevyempi. Jäin kuitenkin kaipaamaan yhteisön tukea, kokemusten jakamista, virtuaaliseuraa, kannustusta ja inspiraatiota. Nyt onkin aika siirtyä polullani seuraavalle pysäkille ja ottaa uusi asenne elämään. Tästä päivästä lähtien Liemessä-blogi on mukana itsenäisten blogien Asennemediassa! Asennemedia on 18 itsenäisen bloggaajan agentuuri, jonka tallista löytyy liuta suomalaisia blogitaivaan tähtiä. Foodie kaartiin lukeutuu mm. Vaimomatskuu, White Trash Disesase, Suusta suuhun, 52 weeks of deliciousness ja Tuulia. Taisin tipauttaa Asennemedian toimitusjohtajan Ulla Vartiaisen tuoliltaan ottaessani yhteyttä – olin todennäköisesti viimeinen bloggaaja keneltä hän odotti saavansa hakemuksen. Tavattuamme palaset kuitenkin loksahtivat paikalleen – Ulla näki blogissani jotain mikä vahvistaa Asennemedian rivejä entisestään, minä taas löysin paikkani yhteisössä bloggaajana. Tunkua on, joten olen enemmän kuin otettu että pääsin näin upean bloggaajakaartin joukkoon. Asennemedialta saan myös lisää resursseja myyntityöhön ja voin itse keskittyä enemmän olennaiseen eli siihen timanttiseen sisältöön, bloggaamiseen ja blogin kehittämiseen! Vaikka nautin itsekin asiakastyöstä, niin yhdet kädet ovat nopeasti riittämättömät. Bloggaajalle hyvä yhteistyötaho toimii moottorina eikä jarruna tarjoten mahdollisuuksia eikä rajoitteita. Tuntuu, että olen sellaisen nyt löytänyt.

Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

11 kommenttia

 1. Kaukokaipuun Nella 11.05.2016

  Onnea uusiin seikkailuihin! 🙂

  Vastaa
 2. Jenni 11.05.2016

  Kiitos! Sitä tämä (blogi)elämä totisesti välillä on! 🙂

  Vastaa
 3. Tää on se kohta kun tuun huutelemaan, että mä tiesin 😀 Tai no puoliksi, arvelin sun perustavan uuden portaalin 🙂

  Vastaa
 4. Jenni 11.05.2016

  Heh, et varmasti ole ainoa 🙂 Nautin niin paljon bloggaamisesta, että haluan nyt keskittyä siihen. Jos Asennemediaa ei olisi olemassa niin sitten olisi varmaan pitänyt perustaa oma 😀

  Vastaa
 5. inspirations 11.05.2016

  Onnea uusille tuulille! Yrittäminen yksin pidemmän päälle on aika puurtamista ja tiimistä ja hyvistä tyypeistä saa parhaimmillaan voimaa ja hyvää tsemppiä. Ja vaihtelu saa aina uutta inspiraatiotakin aikaan. Hienoa, että löysit juuri sopivan tuntuisen ympäristön ; )

  Vastaa
 6. Jael 11.05.2016

  Onnittelut kaikkeen uuteen Jenni:)

  Vastaa
 7. Jenni 12.05.2016

  Kiitos! Niin totta. Vielä nyt kun teen kotitoimistolta töitä niin pitää päästä edes virtuaalisesti tuulettamaan ajatuksia 🙂 Ihan varmasti toisilta saa tsemppiä ja inspiraatiota – se on yhteisöjen parhaita puolia kyllä!

  Vastaa
 8. Jenni 12.05.2016

  No voi kitos Jael! Pieni ravistelu silloin tällöin tekee hyvää, jaksaa taas puurtaa sen toiset kymmenen vuotta 🙂

  Vastaa
 9. Oi, sovit varmasti joukkoon enemmän kuin hyvin! Onnea uusiin blogiseikkailuihin! 🙂

  Vastaa
 10. Riikka 16.05.2016

  Ihanat kuvat! Ja uudet suunnitelmat kuulostavat hyviltä! 😀

  Vastaa
 11. Jenni 16.05.2016

  Kiitos! Miehen valjastin mun valokuvaajaksi 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *