FEELING SUOMENLINNA

Suomenlinna Helsinki

Muutimme viikon alussa “rinkat selässä” Suomenlinnan kesäasuntoon. Saatoin taas hieman romantisoida muuttoa. Lopulta pakkasin kaikki viherkasveista, polkupyöristä, pelastusliiveistä ja terassikalusteista lähtien pakuun. Kesäksi alivuokrattu asunto on eri kuin kaksi viimeistä kesää ja perheen kasvettua saimme lisää kovasti kaipaamiamme neliöitä. Niin reippaasti, että kesäasunto on itseasiassa kaksi kertaa isompi kuin oma tehokolmiomme. Tavarat ja lapset ovat vielä jatkuvasti hävöksissä, mutta eiköhän me tänne pikkuhiljaa asetuta. Ensitöikseni järjestelin kesäkeittiön ja sadepäivien iloksi pääsen purkamaan loputkin tavaroista. Luvassa vilvoittavaa merituulta, hiekkalaatikon täydeltä naapurinlapsia, miljoona turistia, grillausta, ennätysmäärä kesävieraita, epämääräisiä työaikoja, Minin kaikkien aikojen avaruussyntymäpäivät, rantaviivalenkkejä, talviturkin menetys ja kesähommia. Sellainen kutina, että tästä tulee paras kesä ikinä. Taas kerran.


Muuttolaatikko


www.pakusaarelle.com


Kesäkeittiörakkautta


Keittiön kaappeihin kätkeytyy loputtomat rekvisiittavarastot!


Meri-ilma väsyttää mukavasti


Olohuone ja mun työhuone


Lenkkimotivaatio löytyi taas heti kummasti


Sireenit kukkivat joka puolella saarta

 Ansaittu muuttopizza ja punkkua

Liemessä Suomenlinnassa!
Snapchat @liemessa
Liemessä Instagramissa @liemessa

8 kommenttia

 1. Tiina Varjus 08.06.2016

  Wow. Mahtavalle näyttää! Unelmakesä ehdottomasti <3

  Vastaa
 2. Jenni 08.06.2016

  Kiitos! Kauheeta säätöä mutta puitteet kesälle on ainakin kunnossa 🙂

  Vastaa
 3. Sara Peltola 08.06.2016

  WAU!

  Vastaa
 4. Parmesan 08.06.2016

  Aivan mahtava “kesämökki” teillä, niin lähellä mutta kuitenkin ihan landella. Vinkkinä kehun myös Vallisaarta, ihan siinä naapurissa, kannattaa mennä tutustumaan.

  Vastaa
 5. Jenni 08.06.2016

  WAU IIK WOW! 🙂

  Vastaa
 6. Jenni 08.06.2016

  Talvisin tämä on ihan landea. Nyt täällä on vaan me ja miljoona turistia 😀 Mutta joo, onneksi tässä pihapiirissä saa olla aika rauhassa ja merimatka mantereelle on rentouttava. Ehdottomasti pitää mennä nyt pian käymään Vallisaaressa! Hyvä kun muistutit 🙂 Ja Lonnan saarellekin, vaikka se on jo tuttu. Ainakin syömään ravintola Lonnaan.

  Vastaa
 7. Nanna 09.06.2016

  Sun näköönesen oot löytäny! Ihana!

  Vastaa
 8. Jenni 10.06.2016

  Kiitos 🙂 Voisin jäädä tänne <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *