Skip to main content

Suomenlinna Helsinki

Muutimme viikon alussa ”rinkat selässä” Suomenlinnan kesäasuntoon. Saatoin taas hieman romantisoida muuttoa. Lopulta pakkasin kaikki viherkasveista, polkupyöristä, pelastusliiveistä ja terassikalusteista lähtien pakuun. Kesäksi alivuokrattu asunto on eri kuin kaksi viimeistä kesää ja perheen kasvettua saimme lisää kovasti kaipaamiamme neliöitä. Niin reippaasti, että kesäasunto on itseasiassa kaksi kertaa isompi kuin oma tehokolmiomme. Tavarat ja lapset ovat vielä jatkuvasti hävöksissä, mutta eiköhän me tänne pikkuhiljaa asetuta. Ensitöikseni järjestelin kesäkeittiön ja sadepäivien iloksi pääsen purkamaan loputkin tavaroista. Luvassa vilvoittavaa merituulta, hiekkalaatikon täydeltä naapurinlapsia, miljoona turistia, grillausta, ennätysmäärä kesävieraita, epämääräisiä työaikoja, Minin kaikkien aikojen avaruussyntymäpäivät, rantaviivalenkkejä, talviturkin menetys ja kesähommia. Sellainen kutina, että tästä tulee paras kesä ikinä. Taas kerran.


Muuttolaatikko


www.pakusaarelle.com


Kesäkeittiörakkautta


Keittiön kaappeihin kätkeytyy loputtomat rekvisiittavarastot!


Meri-ilma väsyttää mukavasti


Olohuone ja mun työhuone


Lenkkimotivaatio löytyi taas heti kummasti


Sireenit kukkivat joka puolella saarta

 Ansaittu muuttopizza ja punkkua

Liemessä Suomenlinnassa!
Snapchat @liemessa
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

Jätä kommentti