Skip to main content

avokado resepti

Tämän tästä iltapäivälehtien sivuilla törmää julkkisten mauttomiin dieettikanoihin. Dieettikana paistetaan kuivalla pannulla, mausteeksi korkeintaan ripaus suolaa ja pippuria. Dieettikana tarjoillaan mauttomien höyrytettyjen kasvisten kera. Välissä vedetään rasvatonta maitorahkaa ja aspartaamilla makeutettua mehukeittoa.  Dieettikanan puolestapuhujien business perustuu dieettikanadieettiin, jollaista kukaan ei todellisuudessa pysty noudattamaan pitkällä tähtäimellä. Epäonnistunut laihduttaja on hyvä asiakas. Jos haluat kitudietata rasvattomalla protskulla niin varmaan ihan jees. Mutta jos haluat tehdä elämäntapamuutoksen, syödä terveellisesti JA hyvää ruokaa joka maistuu jollekin, niin takataskustani löytyy useampi kikkakolmonen jolla muuten mauttomasta kanafileestä saa herkullista ja maistuvaa. Avokadosalsa on näppärä kanan lisuke ja uusin rakkauteni.

Avokadosalsa kana lisuke
Dieettikana avokadosalsalla ja provosoivasti hiilariperunoilla ja punkulla.

Avokadosalsa

2 kypsää avokadoa
1 limetin mehu
tuoretta korianteria
oliiviöljyä
ripaus chilihiutaleita
suolaa
pippuria
(syreenin kukkia)

Poista avokadoista kivi ja pilko. Sekoita kaikki ainekset ja tarjoile heti limettiviipaleen kera.

Vinkki! Avokadosalsan joukkoon voisi kokeilla myös mangoa ja melonia!


Uusi lautasmalli – puolet kukkasia 🙂
 

Perunat valelin oliiviöljyllä, suolasin kevyesti ja paistoin uunissa 220 asteessa rapsakoiksi. Pikamarinoin kanat öljyllä, limenmehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä. Kanan pinnat paistoin pannulla tilkassa rypsiöljyä ja nokareessa voita. Siirsin kanan vielä hetkeksi uuniin kypsymään perunoiden seuraksi.

Liemessä Snapchatissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

  • Tuota vois kokeilla, tuohan oli gluteenitonkin.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  • Suosittelen myös sen kanan paistamista paahdetulla seesamsiemenöljyllä. Tulee paljon maukkaampaa kanafileestä. Paljon.

  • Jenni sanoo:

    Kyllä, tämähän on ihan luontaisesti gluteeniton! En omassa ruokavaliossani kiinnitä erityistä huomiota gluteenittomuuteen, joten en laittanut edes merkille 🙂 Pitää käydä kurkkimassa blogissasi!

  • Jenni sanoo:

    Tämä on erihyvävinkki! Olenkin joskus paistanut kanat seesamsiemenöljyssä ja soijassa. Toinen mieleen jäänyt kombo oli ”saltimbocca kana” eli parmankinkkuun ja tuoreisiin salvian lehtiin käärityt kanafileet jotka paistettiin muistaakseni marsalaviinissä. Nam sekin!

Jätä kommentti