TISKIALTAAN MUUTOSLEIKKI

keittiö sisustustuotteet

Liemessä sisustaa! Muutoskohteena meillä on tänään työhuoneen tiskiallas. Tiskiallas palvelee neljän eri yrityksen päivittäisiä kahvinkeittotarpeita ja yhtä keittiössä häärivää ruokabloggaajaa. Pari viikkoa hillitsin itseni ja suljin silmäni tiskialtaan reunalla roikkuvalta kirkuvan keltaiselta rätiltä ja räikeältä tiskiainepullolta. En edes yrittänyt saada kannatusta hankinnoille kyhäämällä powerpoint-esitystä tiskialtaan sisustussuunnitelmasta, vaan sain muilta vapaat kädet toteuttaa sisäistä tiskialtaansisustuskutsumustani. Miten kaunis tiskiharja ja tiskiaine voikin tehdä ihmisen onnelliseksi. Lisäksi tiskialtaan reunalta löytyy nyt mustikka-keittiösuihke ja asiakasvessasta hunaja-rosmariinisaippua. Arjen luksusta!

Kaikki tuotteet domdom.fi

Liemessä ehdolla @ The Blog Awards Finland 2016
Äänestä suosikkiasi ja voita liput säkenöivään gaalaan!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.

10 kommenttia

 1. Voi tiedän niin, miten suuri merkitys niillä on! Onneksi nykyään saa toinen toistaan ihanampia pestäviä tiskirättejä, kauniita tiskiharjaan ym.

  Vastaa
 2. Jenni 19.09.2016

  Tykkään juurikin pestävistä kestotiskiräteistä, todella käteviä ja kestävät pitkään hyvänä. Eivät nämä maailman suurimpia asioita ole, mutta kyllä pienilläkin jutuilla on merkitystä ja tekevät työpäivästä piirun verran kivemman tiskikasan keskellä 🙂

  Vastaa
 3. Tuo musta rätti on ihan supertyylikäs, mutta minua harmittaa, että se nukkaa mustaa nukkaa – ainakin ne yksilöt, jotka ovat olleet minulla. Sen sijaan olen uskollinen asiakas tuolle mustalle harjalle.

  Vastaa
 4. Jenni 19.09.2016

  Oh nous! Toivottavasti tämä ei nukkaa! Mulla on ollut aikaisemmin musta rätti, joka oli vähän eri matskua ja ostettu muistaakseni Chez Mariuksesta. Sen kanssa ei ollut nukkaongelmia.

  Vastaa
 5. Kyllä tulee iso muutos pienillä asioilla! Domdom on ihan mahti liike ja tuo astianpesuainepullo löytyy meidänkin taloudesta. Joku musta kankainen tiskirättikin meillä on, mutta kuten yllä kommentoitiin, meilläkin nukka aiheutti ongelmia käytössä. Ehkä se loppuisi kun sitä aikansa käyttäisi….tiskiharjani nautin myös mustana, mutta Ikean budjettiversiona. Tuo kuvassa oleva on kyllä tuntumaltaan ihan eri luokkaa ja ostaisin, jos ei olisi rahasta kiinni. 🙂

  Vastaa
 6. Jenni 20.09.2016

  Heippa Minna! DomDom kommentoi minulle vielä tuota tiskirätin nukkaantumista seuraavasti: “Luin kommentit rätistä ja nukkaa tosiaan saattaa irrota ennen ensimmäistä pesua tai kunnon huuhtelua, sillä reuna on ommeltu saumurilla ja ompeleeseen on saattanut jäädä leikkuunukkaa. Omassa käytössä olleista ei ainakaan tämän jälkeen ole nukkaa irronnut, ja rätti pysyy raikkaana.”

  Eli käyttöönottopesu voisi olla paikallaan ihan vaikka pesukoneessa. Jos se vaikka auttaisi. Mulla on ollut erilaisia mustia tiskiharjoja, halpoja ja kalliita. En ole huomannut mitään mainittavia eroja, ihan rehellisesti. Nyt halusin tilata kaikki kerralla samasta paikasta, niin sain uudet tavarat helposti ja nopeasti 🙂

  Vastaa
 7. Tästä sen näkee, miten pienestä se on joskus kiinni! Kiitos inspiroimisesta, ehkä meidänkin tiskinurkkaus saa vielä joskus vähän viimeistellymmän yleisilmeen 🙂

  Vastaa
 8. Jenni 25.09.2016

  Tiskialtaan sisustus ei ehkä oo se prio ykkönen, mutta saa hyvälle tuulelle 🙂 Kiva kun inspiroi!

  Vastaa
 9. Pienet, isot asiat <3

  Minulla on ollut ehkä puoli tusinaa tuollaista mustaa rättiä. Osa nukkaa, osa ei. Puupinnalla nukkaa ei näe, mutta valkoisella ruokapöydällä se on kyllä kurja.

  Vastaa
 10. Minna Vuo-Cho 29.09.2016

  Kauniit asiat saavat mielen hyväksi – pitäisi itsekin vähän nähdä vaivaa. Jos vaikka aloittaisi siitä, että siistisi vähän…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *