Skip to main content

keittiö sisustustuotteet

Liemessä sisustaa! Muutoskohteena meillä on tänään työhuoneen tiskiallas. Tiskiallas palvelee neljän eri yrityksen päivittäisiä kahvinkeittotarpeita ja yhtä keittiössä häärivää ruokabloggaajaa. Pari viikkoa hillitsin itseni ja suljin silmäni tiskialtaan reunalla roikkuvalta kirkuvan keltaiselta rätiltä ja räikeältä tiskiainepullolta. En edes yrittänyt saada kannatusta hankinnoille kyhäämällä powerpoint-esitystä tiskialtaan sisustussuunnitelmasta, vaan sain muilta vapaat kädet toteuttaa sisäistä tiskialtaansisustuskutsumustani. Miten kaunis tiskiharja ja tiskiaine voikin tehdä ihmisen onnelliseksi. Lisäksi tiskialtaan reunalta löytyy nyt mustikka-keittiösuihke ja asiakasvessasta hunaja-rosmariinisaippua. Arjen luksusta!

Kaikki tuotteet domdom.fi

Liemessä ehdolla @ The Blog Awards Finland 2016
Äänestä suosikkiasi ja voita liput säkenöivään gaalaan!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

10 Kommenttia

 • Voi tiedän niin, miten suuri merkitys niillä on! Onneksi nykyään saa toinen toistaan ihanampia pestäviä tiskirättejä, kauniita tiskiharjaan ym.

 • Jenni sanoo:

  Tykkään juurikin pestävistä kestotiskiräteistä, todella käteviä ja kestävät pitkään hyvänä. Eivät nämä maailman suurimpia asioita ole, mutta kyllä pienilläkin jutuilla on merkitystä ja tekevät työpäivästä piirun verran kivemman tiskikasan keskellä 🙂

 • Tuo musta rätti on ihan supertyylikäs, mutta minua harmittaa, että se nukkaa mustaa nukkaa – ainakin ne yksilöt, jotka ovat olleet minulla. Sen sijaan olen uskollinen asiakas tuolle mustalle harjalle.

 • Jenni sanoo:

  Oh nous! Toivottavasti tämä ei nukkaa! Mulla on ollut aikaisemmin musta rätti, joka oli vähän eri matskua ja ostettu muistaakseni Chez Mariuksesta. Sen kanssa ei ollut nukkaongelmia.

 • Kyllä tulee iso muutos pienillä asioilla! Domdom on ihan mahti liike ja tuo astianpesuainepullo löytyy meidänkin taloudesta. Joku musta kankainen tiskirättikin meillä on, mutta kuten yllä kommentoitiin, meilläkin nukka aiheutti ongelmia käytössä. Ehkä se loppuisi kun sitä aikansa käyttäisi….tiskiharjani nautin myös mustana, mutta Ikean budjettiversiona. Tuo kuvassa oleva on kyllä tuntumaltaan ihan eri luokkaa ja ostaisin, jos ei olisi rahasta kiinni. 🙂

 • Jenni sanoo:

  Heippa Minna! DomDom kommentoi minulle vielä tuota tiskirätin nukkaantumista seuraavasti: ”Luin kommentit rätistä ja nukkaa tosiaan saattaa irrota ennen ensimmäistä pesua tai kunnon huuhtelua, sillä reuna on ommeltu saumurilla ja ompeleeseen on saattanut jäädä leikkuunukkaa. Omassa käytössä olleista ei ainakaan tämän jälkeen ole nukkaa irronnut, ja rätti pysyy raikkaana.”

  Eli käyttöönottopesu voisi olla paikallaan ihan vaikka pesukoneessa. Jos se vaikka auttaisi. Mulla on ollut erilaisia mustia tiskiharjoja, halpoja ja kalliita. En ole huomannut mitään mainittavia eroja, ihan rehellisesti. Nyt halusin tilata kaikki kerralla samasta paikasta, niin sain uudet tavarat helposti ja nopeasti 🙂

 • Tästä sen näkee, miten pienestä se on joskus kiinni! Kiitos inspiroimisesta, ehkä meidänkin tiskinurkkaus saa vielä joskus vähän viimeistellymmän yleisilmeen 🙂

 • Jenni sanoo:

  Tiskialtaan sisustus ei ehkä oo se prio ykkönen, mutta saa hyvälle tuulelle 🙂 Kiva kun inspiroi!

 • Pienet, isot asiat <3

  Minulla on ollut ehkä puoli tusinaa tuollaista mustaa rättiä. Osa nukkaa, osa ei. Puupinnalla nukkaa ei näe, mutta valkoisella ruokapöydällä se on kyllä kurja.

 • Minna Vuo-Cho sanoo:

  Kauniit asiat saavat mielen hyväksi – pitäisi itsekin vähän nähdä vaivaa. Jos vaikka aloittaisi siitä, että siistisi vähän…

Jätä kommentti