SUKLAA-KAHVISMOOTHIE

YHTEISTYÖSSÄ MOCCAMASTER

Aamurutiineihini kuuluu kiinteästi iso kuppi höyryävää kahvia. Päivän toisen kahvin nautin iltapäivästä työhuoneella. Nirso valmistaa myös joka aamu rahkapohjaisen marjasmoothien, jonka hörppäsen nopeasti toinen jalka jo ovensuussa. Toimii arkena, mutta tämä herkkupeppu alkoi heti pohtia mitä jos yhdistäisi kahvin, smoothien ja suklaan? Suklaa toimii tässäkin täydellisenä makuparina kahville. Suklainen kahvismoothie viimeistellään suklaahipuilla ja kookosvaahdolla ja nautitaan jälkkäriksi, välipalaksi tai kahvin sijaan. Slurps!


Suklaa-kahvismoothie

2 hlö

2 jäistä banaania
2 dl mantelimaitoa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl kylmää suodatinkahvia
2 rkl kookoskermaa purkista

kookosvaahto
1 prk kookoskermaa (loput kookoskerma purkista)
1 rkl vaniljasokeria

päälle
raastettua tummaa suklaata

Säilytä kookoskerma jääkaapissa niin että se on kylmää valmistaessasi suklaa-kahvismoothien. Sekoita kaikki ainekset sekaisin blenderissä tai sauvasekoittimella. Vatkaa kookosvaahto ja vaniljasokeri vatkaimella vaahdoksi. Tarjoile heti!

Vinkki! Reseptin mukainen smoothie sopii myös vegaaneille. Jos käytät tavallista maitoa, lisää hieman makeutusta esim. sokeria, hunajaa tai taatelia.

#kahvijasuklaa

Kahvi sydän suklaa! Suklaa ja kahvi on klassikkomakupari, johon ei vaan kyllästy. Moccamaster etsii herkullisimpia tapoja yhdistää suklaa ja kahvi.  Jaa omasi kahvin ja suklaan yhdistelmäsi Instagramissa hashtageilla #kahvijasuklaa #moccamaster. Voit voittaa Moccamaster Metallic Edition kahvinkeittimen sekä PetriS Chocolate Room-suklaarasian! Kilpailu on voimassa 30.11 asti.

Ruokabloggaajan työpäivä powered by Moccamaster

Työhuoneelta löytyi valmiina hopeinen Moccamaster, joka pitää tämänkin bloggaajan vauhdissa työpäivän ajan. Huomenna perjantaina 28.10 valtaan Moccamasterin Snapchat tilin @moccamasterfi. Tule seuraamaan mitä työpäivääni kuuluu. Ruokabloggaus on toisinaan aika yksinäistä pakertamista, joten virtuaali(kahvi)seurakaan ei olisi pahitteeksi 🙂

Yhteistyössä Moccamaster

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.

14 kommenttia

 1. Oooooh, kyllä tommoisia joisi mielellään heti aamusta (tai mihin aikaan päivästä vaan!) 😛

  Vastaa
 2. Jenni 27.10.2016

  Hahah, you said it! 🙂 Aamut vaan tuppaa olemaan niin kiireisiä että tälläisen herkuttelee mieluummin rauhassa nautiskellen 🙂

  Vastaa
 3. Ilona K. 27.10.2016

  Vaarallisen hyvännäköistä… Vierastan tuota kookoskermaa jokseenkin, kun kookosnaatin maku ei oo ihan se lemppari. 😀 Maistuuko se ihan puhtaasti kookokselta vai olenko turhaan ennakkoluuloinen? Varmaanhan sen voi ihan perus kermavaahdollakin korvata. 🙂

  Vastaa
 4. Jael 27.10.2016

  Näytät kyllä niin nauttivan noista juomista;D Suklaa menee hyvin kahvin kanssa,juuri sain maistaa sellaista yhdessä kahvijutussa viime viikolla:) Ja jäätyneet banskut antaa niin kivan koostumuksen,plus maun:)

  Vastaa
 5. Jenni 28.10.2016

  Maku ei ole päällekäyvä, mutta kyllä siinä kookos maistuu. Kermavaahto käy erittäin hyvin! 🙂

  Vastaa
 6. Jenni 28.10.2016

  Kahvi ja suklaa ei kyllä petä 🙂 Tykkään makeuttaa esim banaanilla ja taatelilla niin ei tule överimakeaa. Mantelimaidossa tosin on sokeria…

  Vastaa
 7. Merituuli 30.10.2016

  Hyvä kun olet ottanut huomioon reseptissä koko kookoskerman hyödyntämisen.

  Vastaa
 8. Voi sluprs, mikä herkku! Ihana! Ja niin ihanat kuvat :).

  Vastaa
 9. Sirkku 31.10.2016

  Om nom, näyttääpä ihanalta! Myös miun aamuihin kahvi kuuluu olennaisesti ja suklaa nyt maistuu aina, joten täytynee testata tämä herkku.

  Vastaa
 10. Mä odotin sitä hetkeä, että oon lastannut itteni niin täyteen herkuilla, että uskallan tulla katsomaan tätä tarkemmin 😉 Nämä näyttävät vain ihan liian herkullisilta, ja niinhän siinä sitten kävi, että vaikka kuinka tässä oli popsinut suklaisia keksejä, niin heräsi todellinen herkutteluhimo. Aika hauska, kun valmistit vielä vegaanisen version 🙂 Ja ihana tuo metalliteline, pillit ja lasit. Usein tuntuu, että hyvissä ruokakuvissa kiinnitän ensin kaikkeen rekvisiittaan huomioni ja sitten vasta tajuan, että kysehän oli ruoasta eikä astioista 😀

  Vastaa
 11. Kahdella pillillä juominen on yksi parhaita asioita mitä tiedän 🙂

  Vastaa
 12. Mari 05.11.2016

  Toi kuva <3

  Vastaa
 13. Mikä herkku! Olen tehnyt vastaavantyyppistä smoothieta matchasta (miinus kaakao), mutta tämä näyttää ehkä vielä paremmalta 🙂

  Vastaa
 14. Pullahiiri/Taru 05.11.2016

  Jännä makuyhdistelmä kookos-banaani-kahvi-manteli-kaakao. Ihana, kun tulee esiin itselle uusia makupareja/-yhdistelmiä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *