Skip to main content

YHTEISTYÖSSÄ MOCCAMASTER

Aamurutiineihini kuuluu kiinteästi iso kuppi höyryävää kahvia. Päivän toisen kahvin nautin iltapäivästä työhuoneella. Nirso valmistaa myös joka aamu rahkapohjaisen marjasmoothien, jonka hörppäsen nopeasti toinen jalka jo ovensuussa. Toimii arkena, mutta tämä herkkupeppu alkoi heti pohtia mitä jos yhdistäisi kahvin, smoothien ja suklaan? Suklaa toimii tässäkin täydellisenä makuparina kahville. Suklainen kahvismoothie viimeistellään suklaahipuilla ja kookosvaahdolla ja nautitaan jälkkäriksi, välipalaksi tai kahvin sijaan. Slurps!


Suklaa-kahvismoothie

2 hlö

2 jäistä banaania
2 dl mantelimaitoa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl kylmää suodatinkahvia
2 rkl kookoskermaa purkista

kookosvaahto
1 prk kookoskermaa (loput kookoskerma purkista)
1 rkl vaniljasokeria

päälle
raastettua tummaa suklaata

Säilytä kookoskerma jääkaapissa niin että se on kylmää valmistaessasi suklaa-kahvismoothien. Sekoita kaikki ainekset sekaisin blenderissä tai sauvasekoittimella. Vatkaa kookosvaahto ja vaniljasokeri vatkaimella vaahdoksi. Tarjoile heti!

Vinkki! Reseptin mukainen smoothie sopii myös vegaaneille. Jos käytät tavallista maitoa, lisää hieman makeutusta esim. sokeria, hunajaa tai taatelia.

#kahvijasuklaa

Kahvi sydän suklaa! Suklaa ja kahvi on klassikkomakupari, johon ei vaan kyllästy. Moccamaster etsii herkullisimpia tapoja yhdistää suklaa ja kahvi.  Jaa omasi kahvin ja suklaan yhdistelmäsi Instagramissa hashtageilla #kahvijasuklaa #moccamaster. Voit voittaa Moccamaster Metallic Edition kahvinkeittimen sekä PetriS Chocolate Room-suklaarasian! Kilpailu on voimassa 30.11 asti.

Ruokabloggaajan työpäivä powered by Moccamaster

Työhuoneelta löytyi valmiina hopeinen Moccamaster, joka pitää tämänkin bloggaajan vauhdissa työpäivän ajan. Huomenna perjantaina 28.10 valtaan Moccamasterin Snapchat tilin @moccamasterfi. Tule seuraamaan mitä työpäivääni kuuluu. Ruokabloggaus on toisinaan aika yksinäistä pakertamista, joten virtuaali(kahvi)seurakaan ei olisi pahitteeksi 🙂

Yhteistyössä Moccamaster

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

14 Kommenttia

 • Oooooh, kyllä tommoisia joisi mielellään heti aamusta (tai mihin aikaan päivästä vaan!) 😛

 • Jenni sanoo:

  Hahah, you said it! 🙂 Aamut vaan tuppaa olemaan niin kiireisiä että tälläisen herkuttelee mieluummin rauhassa nautiskellen 🙂

 • Ilona K. sanoo:

  Vaarallisen hyvännäköistä… Vierastan tuota kookoskermaa jokseenkin, kun kookosnaatin maku ei oo ihan se lemppari. 😀 Maistuuko se ihan puhtaasti kookokselta vai olenko turhaan ennakkoluuloinen? Varmaanhan sen voi ihan perus kermavaahdollakin korvata. 🙂

 • Jael sanoo:

  Näytät kyllä niin nauttivan noista juomista;D Suklaa menee hyvin kahvin kanssa,juuri sain maistaa sellaista yhdessä kahvijutussa viime viikolla:) Ja jäätyneet banskut antaa niin kivan koostumuksen,plus maun:)

 • Jenni sanoo:

  Maku ei ole päällekäyvä, mutta kyllä siinä kookos maistuu. Kermavaahto käy erittäin hyvin! 🙂

 • Jenni sanoo:

  Kahvi ja suklaa ei kyllä petä 🙂 Tykkään makeuttaa esim banaanilla ja taatelilla niin ei tule överimakeaa. Mantelimaidossa tosin on sokeria…

 • Merituuli sanoo:

  Hyvä kun olet ottanut huomioon reseptissä koko kookoskerman hyödyntämisen.

 • Voi sluprs, mikä herkku! Ihana! Ja niin ihanat kuvat :).

 • Sirkku sanoo:

  Om nom, näyttääpä ihanalta! Myös miun aamuihin kahvi kuuluu olennaisesti ja suklaa nyt maistuu aina, joten täytynee testata tämä herkku.

 • Mä odotin sitä hetkeä, että oon lastannut itteni niin täyteen herkuilla, että uskallan tulla katsomaan tätä tarkemmin 😉 Nämä näyttävät vain ihan liian herkullisilta, ja niinhän siinä sitten kävi, että vaikka kuinka tässä oli popsinut suklaisia keksejä, niin heräsi todellinen herkutteluhimo. Aika hauska, kun valmistit vielä vegaanisen version 🙂 Ja ihana tuo metalliteline, pillit ja lasit. Usein tuntuu, että hyvissä ruokakuvissa kiinnitän ensin kaikkeen rekvisiittaan huomioni ja sitten vasta tajuan, että kysehän oli ruoasta eikä astioista 😀

 • Kahdella pillillä juominen on yksi parhaita asioita mitä tiedän 🙂

 • Mari sanoo:

  Toi kuva <3

 • Mikä herkku! Olen tehnyt vastaavantyyppistä smoothieta matchasta (miinus kaakao), mutta tämä näyttää ehkä vielä paremmalta 🙂

 • Jännä makuyhdistelmä kookos-banaani-kahvi-manteli-kaakao. Ihana, kun tulee esiin itselle uusia makupareja/-yhdistelmiä!

Jätä kommentti