Skip to main content

Muutaman päivän radiohiljaisuuteen on kolme syytä: joulu, blogin uuden ulkoasun ja blogialustan tekninen säätäminen ja joulun jälkeinen jo perinteeksi muodostunut karkumatka Kööpenhaminaan. Jep, taas. Kööpenhaminaan on vaan niin helppo ja nopea tulla lasten kanssa ja pikku hiljaa kulmat ovat alkaneet tulla täällä tutuiksi. Tuntuu kuin kotiin tulisi. Meidän alkuperäinen Airbnb-varaus peruuntui, mutta saimme vuokraemännältä miehen-veljen-siskon-kaiman kämpän lohdutukseksi tuntuvan alennuksen kera. Käy!

Asustamme eläväisessä ja värikkäässä maahanmuuttajien suosimassa Nørrebron kaupunginosassa, jonka katuja reunustavat ihanat kuppilat, ravintolat ja putiikit. Paikallisten tapaan liikkuminen ympäri kaupunkia tapahtuu fillarilla lapset ja vaunut ängettynä laatikkopyörään. Pipot ja pyöräilykypärät erottavat meidät tosin paikallisista. Hassua miten lomalla parissakin päivässä lapsiperhe ehtii vaikka ja mitä. Niinkuin vaikka kaksi flunssaa, täitartunnan, lääkärikäynnin ja silmätulehduksen. Perusmeininkiä, ei onneksi mitään mikä olisi estänyt vetämästä övereitä useammassakin raflassa. Ravintoloista lisää myöhemmin Kööpenhaminan matkaraportin muodossa. Nyt hyvää uutta vuotta kaikille!*Sponsoroitu / mainoslinkki. Rekisteröitymällä tämän linkin kautta saat 30 € matkustuspisteitä  Airbnb seikkailuihin! Minä saan lisää matkakassaa. Win-win! Lähes kaikilla matkoilla vuokraamme asunnon Airbnb:n kautta, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suosittelen!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Ihana perinne! Mäkin haluan tuollaisen perinteen, että lennetään jonnekin välipäivinä! Mutta jostain syystä tän postauksen kuvat ei näy mulle ensimmäistä lukuunottamatta.

 • Jenni sanoo:

  En osaa oikein irtautua kunnolla lomalle ellei lähdetä reissuun. Etenkin viikon loma on sen verran lyhyt että kaipaan tuollaista irtiottoa. Reissussa ei vaan edes ehdi niin paljon miettiä työasioita ja uusi ympäristö auttaa relaamaan. Oli kyllä taas kiva tulla kotiinkin! 🙂

  Uuden blogipohjan kanssa on vielä pientä säätöä, toivottavasti kaikki toimii pian niinkuin pitääkin! Huomasin saman omassa iPhone puhelimessa että vain eka kuva tuli näkyviin. ”Teknistä tukea” on informoitu, kiitos! 🙂

 • Hanna sanoo:

  Tanskalaista ihanuutta! Nopealla ensivilkaisulla ehdin jo ajatella että olette majoittuneet samassa asunnossa kuin me joskus pari vuotta sitten 🙂 Puulattiat, valkeaa ja boheemia. Noita taitaa noilta hoodeilta löytyä! Ihana perinne teillä, pitäisköhän kopioida meidänkin perheeseen. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  • Jenni sanoo:

   Ollaan aina löydetty Kööpenhaminasta tosi kivoja kämppiä – tanskalaiset panostavat selkeästi koteihinsa. Yritetään reissata ainakin kaksi kertaa vuodessa perheen kanssa. Ollaan päätetty että pärjätään ilman autoa ja laitetaan ne rahat reissaamiseen mieluummin 🙂 Uusissa ympyröissä pääsee nopeasti lomatunnelmaan. Toisaalta Kööpenhamina tuntuu jo niin kotoisalta, että siellä osaa ottaa rennosti. Suosittelen, kiva perinne. Samoin, hyvää uutta vuotta Hanna!

Jätä kommentti