Skip to main content

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, KAUNIISTI KOTIMAINEN JA ASENNEMEDIA

Täysin fiktiivinen tarina, mutta olipa kerran isosisko Jenni ja sillä rakas pikkusisko Suvi. Isosisko Jenni teki aina ensin, mietti vasta sitten.  Spontaaniin ja räväkkään pikkusiskoonsa verrattuna hän vaikutti silti jopa harkitsevalta. Niin eräänä päivänä vietettiin Jennin kummitytön syntymäpäiväjuhlia ja yhteistuumin siskokset asettelivat kauniin tulppaanikimpun maljakkoon juhlan kunniaksi. Ennen kuin isosisko ehti sanoa tulppaani, pikkusisko Suvi oli jo repinyt ensimmäisen paketin auki ja kukat nököttivät maljakossa.


Tässä vaiheessa isosisko Jenni tarkisti tulppaanin hoito-ohjeet:

“Totuta tulppaanit lämpötilaeroon avaamalla avaamalla ensin paketin yläosa.”

No tää eka kohta nyt tuskin on vielä niin tärkeä.

“Leikkaa tulppaaneille uusi imupinta”.

Meni jo. Seuraava.

“Laita tulppaaneille virkistettä”.

Kävisköhän sokeripala?

“Valitse sopivan kokoinen maljakko”.

Helppoa kun on yksi vaihtoehto.

“Laita tulppaaneille kylmää vettä ja vaihda se usein”.

Tämän vielä ehtii! Tulppaanien hoitoon löytyy verkosta erilaista ohjetta, mutta tulppaanien kanssa ihan tärkeintä on viileä puhdas vesi ja uudet imupinnat. Kestäisi nyt edes siihen asti kun jäätelöbuffa on sulanut. Kummityttöni synttärijuhlien jäätelöbuffa oli muuten sekopäisin herkkubuffa kuunaan. Se sörsseli mitä pöydästä puuttui niin sitä ei tarvita.

 

Jäätelöseppele

 

Syntymäpäivien herkkuräjähdyksen jälkeen suunnittelemani jäätelöseppele näyttää nyt silmiini kovin kohtuulliselta ja harkitulta. Jäätelöseppele on tämän ystävänpäivän helpoin jälkiruoka! Kokoa ensin sörsselit tarjottimelle seppeleen muotoon. Kotimaisten tulppaanien kunniaksi valitsin mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita lukuunottamatta tuoreita vadelmia; lehti-suklaakeksejä, marenkia, kuivattuja vadelmia ja minttua. Viimeistele jäätelöpalloilla juuri ennen tarjoilua. Huomioithan, että tulppaani on lievästi myrkyllinen ja se ei sovellu syötäväksi.

DIY minitulppaanikimppu

 

Ostin omat kotimaiset tulppaanit kukkakaupasta, mutta edullinen kotimainen marketeistakin saatava tulppaanikimppu taipuu omissa kätösissä suloisiksi minikimpuiksi useammalle ystävälle. Minitulppaanikimppua varten tarvitset:

3-4 eriväristä tulppaania
vihreitä versoja esimerkiksi eukalyptus
pieniä lahjapusseja tai lahjapaperia
teippiä
silkkinauhaa

Leikkaa tulppaanien varret lyhyemmiksi ja poista ylimääräiset lehdet. Asettele lahjapussin sisään toiseen kulmaan ja kääräise rullalle. Sulje teipillä ja silkkinauhalla. Voit myös hyvin käyttää lahjapussin sijaan lahjapaperia. Tulppaanit kestävät hyvin hetkellistä kuivuutta. Leikkaa tulppaaneihin uusi imupinta parin sentin päähän kun laitat minikimput maljakkoon.


 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, KAUNIISTI KOTIMAINEN JA ASENNEMEDIA

 

Kaunista ystävänpäivää kaikille! 

Lisää kukkarakkautta Kauniistikotimainen.fi ja Instagramissa @kauniistikotimainen 

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

38 Kommenttia

Jätä kommentti