Skip to main content

 

Tasaisin väliajoin  minulta kysytään koska oikein taas järjestän ruokakuvauskurssin. Viiden vuoden odotus vihdoin palkitaan! Viimeisten vuosien aikana koen kehittyneeni niin ruokakuvaajana, luovana sisällöntuottajana, ruokavaikuttajana, yrittäjänä, kouluttajana ja ihmisenä. Suurin ilo on jakamisen ilo ja haluan nyt jakaa inspiraatiota ja osaamistani teille eteenpäin. Aikaisemmista kursseistani poiketen Luova Workshop pureutuu tekniikkaa syvemmälle. Luovassa Workshopissa käydään läpi ruokakuvauksen koko luova prosessi: inspiraatio, kalusto, valon muokkaus, food design, sommittelu, stailaus, rekvisitointi, tunnelman luominen, tarinankerronta, kuvankäsittely ja tuotantoprosessi. Suunnittelemme ja toteutamme päivän aikana ammattimaiset ruokakuvaukset luonnonvalossa. Lisäksi opit brändäämään itsesi, blogisi ja sosiaalisen median kanavasi sekä tavoittamaan lisää oikeita ihmisiä Instagramissa ja saamaan lisää liikennettä Pinterestistä.

Innostustani ei varsinaisesti vähennä se, että järjestän Luovan Workshopin yhdessä somestrategi Veera Rusasen ja huippuassarini Viimeistä Murua Myöten-blogin Saaran kanssa. Heidän puheenvuorojensa aikana tulette näkemään minut etupulpetissa. Kurssi sopii kaikille luovasta valokuvauksesta ja sisällöntuotannosta kiinnostuneille. Järjestelmäkamera ei ole pakollinen kurssille osallistuaksesi, mutta laitteesi, oli se sitten kamera tai puhelin, peruskäytön tulisi olla hallussa.

Ilmoittautuminen – menolippusi luovuuteen

Jos haluat oppia ottamaan parempia ruokakuvia, tuottaa luovia sisältöjä tai saada kanavallesi enemmän lukijoita, tule viettämään kanssamme inspiroiva ja luova päivä! Ilmoittautuminen on nyt auki, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan maksimissaan 12 henkilöä per päivä. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Luova Workshop haluamallesi päivälle Veeran verkkokaupassa. Maksun jälkeen olet lunastanut paikkasi kurssille ja saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa. Mahdolliset kysymykset voi esittää kommenttiboxiin tai naputa minulle sähköpostia jenni ( at ) jennihayrinen.com


Luova Workshop – Valokuvaus I Instagram I Pinterest

 

Aika: La 25.3 TAI su 26.3 klo 10-17

Luova Workshop on yhden päivän kokonaisuus, joka järjestetään Helsingissä kahtena päivänä lauantai 25.3 ja sunnuntai 26.3.

Workshopin vetäjät

Jenni Häyrinen, ruokataiteilija ja vaikuttaja, Blog Awards Finland 2016 Paras ruokablogi -voittaja @liemessa
Veera Rusanen, somestrategi, kouluttaja ja bloggaaja @thequeenofdelicious
Saara Atula, ruokabloggaaja, instagrammaaja ja huippuassari @viimeistamuruamyoten

Creative Space

Kurkista kulisseihin! Kurssi järjestetään luovalla työhuoneellani. Käytössämme on upea ja valoisa loft-henkinen työhuone ja kuvauskeittiö Vallilan teollisuusalueella.

Hintalappu

Hinta 297 € sisältää kurssikokonaisuuden luovalla työhuoneella, kuvauskeittiön käytön, kurssimateriaalin, lounaan, kahvit ja tietysti lopuksi pääsemme maistelemaan omia tuotoksiamme, katselemaan kuvia ja kertaamaan päivän aikana opittua.

En malta odottaa! Viikonlopusta tulee varmasti ikimuistoinen meille kaikille! 🙂

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <<

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

14 Kommenttia

Jätä kommentti