LUOVA WORKSHOP

 

Tasaisin väliajoin  minulta kysytään koska oikein taas järjestän ruokakuvauskurssin. Viiden vuoden odotus vihdoin palkitaan! Viimeisten vuosien aikana koen kehittyneeni niin ruokakuvaajana, luovana sisällöntuottajana, ruokavaikuttajana, yrittäjänä, kouluttajana ja ihmisenä. Suurin ilo on jakamisen ilo ja haluan nyt jakaa inspiraatiota ja osaamistani teille eteenpäin. Aikaisemmista kursseistani poiketen Luova Workshop pureutuu tekniikkaa syvemmälle. Luovassa Workshopissa käydään läpi ruokakuvauksen koko luova prosessi: inspiraatio, kalusto, valon muokkaus, food design, sommittelu, stailaus, rekvisitointi, tunnelman luominen, tarinankerronta, kuvankäsittely ja tuotantoprosessi. Suunnittelemme ja toteutamme päivän aikana ammattimaiset ruokakuvaukset luonnonvalossa. Lisäksi opit brändäämään itsesi, blogisi ja sosiaalisen median kanavasi sekä tavoittamaan lisää oikeita ihmisiä Instagramissa ja saamaan lisää liikennettä Pinterestistä.

Innostustani ei varsinaisesti vähennä se, että järjestän Luovan Workshopin yhdessä somestrategi Veera Rusasen ja huippuassarini Viimeistä Murua Myöten-blogin Saaran kanssa. Heidän puheenvuorojensa aikana tulette näkemään minut etupulpetissa. Kurssi sopii kaikille luovasta valokuvauksesta ja sisällöntuotannosta kiinnostuneille. Järjestelmäkamera ei ole pakollinen kurssille osallistuaksesi, mutta laitteesi, oli se sitten kamera tai puhelin, peruskäytön tulisi olla hallussa.

Ilmoittautuminen – menolippusi luovuuteen

Jos haluat oppia ottamaan parempia ruokakuvia, tuottaa luovia sisältöjä tai saada kanavallesi enemmän lukijoita, tule viettämään kanssamme inspiroiva ja luova päivä! Ilmoittautuminen on nyt auki, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan maksimissaan 12 henkilöä per päivä. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla Luova Workshop haluamallesi päivälle Veeran verkkokaupassa. Maksun jälkeen olet lunastanut paikkasi kurssille ja saat lisätietoja sähköpostitse ennen tapahtumaa. Mahdolliset kysymykset voi esittää kommenttiboxiin tai naputa minulle sähköpostia jenni ( at ) jennihayrinen.com


Luova Workshop – Valokuvaus I Instagram I Pinterest

 

Aika: La 25.3 TAI su 26.3 klo 10-17

Luova Workshop on yhden päivän kokonaisuus, joka järjestetään Helsingissä kahtena päivänä lauantai 25.3 ja sunnuntai 26.3.

Workshopin vetäjät

Jenni Häyrinen, ruokataiteilija ja vaikuttaja, Blog Awards Finland 2016 Paras ruokablogi -voittaja @liemessa
Veera Rusanen, somestrategi, kouluttaja ja bloggaaja @thequeenofdelicious
Saara Atula, ruokabloggaaja, instagrammaaja ja huippuassari @viimeistamuruamyoten

Creative Space

Kurkista kulisseihin! Kurssi järjestetään luovalla työhuoneellani. Käytössämme on upea ja valoisa loft-henkinen työhuone ja kuvauskeittiö Vallilan teollisuusalueella.

Hintalappu

Hinta 297 € sisältää kurssikokonaisuuden luovalla työhuoneella, kuvauskeittiön käytön, kurssimateriaalin, lounaan, kahvit ja tietysti lopuksi pääsemme maistelemaan omia tuotoksiamme, katselemaan kuvia ja kertaamaan päivän aikana opittua.

En malta odottaa! Viikonlopusta tulee varmasti ikimuistoinen meille kaikille! 🙂

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ <<

14 kommenttia

 1. Mahtavaa! Meitsi on mukana.

  Vastaa
  • Jenni liemessä 17.02.2017

   Eikä! Tai siis aivan mahtavaa! Kiva päästä jakamaan myös sun kokemuksia Helsinki design schoolista. Odotan!

   Vastaa
 2. Hienoa, että järjestätte tämän!

  Vastaa
  • Jenni 20.02.2017

   Things to do before I die tyyppinen juttu. Toivottavasti voin auttaa jotakuta jakamalla kaiken mitä olen tähän mennessä oppinut. Vähintäänkin meillä on tulossa upea päivä!

   Vastaa
 3. Merituuli 19.02.2017

  Mietityttää kovasti. Päivä olisi varmasti superhauska.

  Vastaa
  • Jenni 20.02.2017

   Superhauska ja varmasti opettavainen meille kaikille. Mitäköhän vielä epäröit? Olisi mahtavaa saada Sipula(t) paikalle 🙂 Sunnuntai näyttäisi täyttyvän nopeammin, mutta molempiin on kyllä vielä tilaa!

   Vastaa
 4. Tosi mielenkiintoisen kuuloinen kurssi! Mahtavaa, että järjestätte :).

  Vastaa
  • Jenni 20.02.2017

   Kiva kuulla! 🙂 Ruokakuvauskursseja on aika vähänlaisesti tarjolla, joten minusta tämä on paikallaan ja jaan mielelläni tietoa 🙂

   Vastaa
 5. Hitsin vitsit, osuu just viikonlopulle, jolloin oon lauantaina töissä ja sunnuntaina olen itse opettamassa (no, työksi senkin voi laskea ;-)). Ois ollut kiva päästä paikalle!

  Vastaa
 6. kylläpäs kiinnostaa – saa nähdä onnistuisiko tuo päivä!

  Vastaa
 7. Sini/Nautiskellen 21.02.2017

  Kovasti kiinnostaa! Mutta en tiedä raaskinko tulla, kun syksylle on jo varattuna Tim Clinchin ruokakuvausworkshop… No, hauduttelen ajatusta vähäsen.

  Vastaa
  • Jenni 21.02.2017

   Sun pitää nyt vaan hiljentää se järjen ääni 😀 Tulen jakamaan kaiken mahdollisen opin päivän aikana, en usko että tulisit katumaan. Kurssin sisällön suhteen saa myös esittää toiveita ja kysymyksiä saa lähettää etukäteen jos on jotain erityistä mielen päällä valokuvauksesta tai bloggaamisesta. Viimeksi järjestin kurssin viisi vuotta sitten ja osallistujat ottivat huomia harppauksia ruokakuvauksessa ja olivat tosi tyytyväisiä. Tottakai silti ymmärrän että se vaatii pientä hauduttelua. Haudutellaan, haudutellaan.. 🙂

   Vastaa
 8. Mari 24.02.2017

  Mä rakastuin tohon sun pääkuvaan <3

  Vastaa
  • Jenni 27.02.2017

   Kiitos Mari! <3 Kukat on niin inspiroivia! 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *