Skip to main content

treffi-ilmoitus

Hola! Suomen sinkkunaiset meet Ivan. Ivan meet Suomen sinkkunaiset. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus napata itsellesi vonkale: helsinkiläistynyt, hyvässä työssä käyvä, aito, mukava, kiltti, perheestä haaveileva ja ruoanlaitosta nauttiva 30-vuotias mies. Enää puuttuu se nainen jolle kokata.

meksikolainen mole

Meksikolainen ystävämme Ivan on viettänyt meillä sunnuntai-iltapäiviä meksikolaisia herkkuja kokaten, lapsia sujuvasti espanjaksi leikittäen ja elämästä keskustellen. Ivan on jakanut kanssamme myös haaveensa kumppanin löytämisestä. Suomeen Ivan tuli aikoinaan yliopiston tietotekniikan opiskelujen perässä, tykästyi Suomeen ja työskentelee nyt Helsingissä ohjelmistosuunnittelijana. Ivan nauttii ruoanlaitosta, taiteista ja matkustamisesta. Elämä on Suomessa  ja toiveissa on löytää myös kumppani Suomesta. Mietimme Nirson kanssa miten voisimme auttaa. Meillä on aikaisempaa expaa amorin nuolen ampumisesta; olimmehan jo saattaneet siskoni ja hänen nykyisen miehensä yhteen. Tiesimme mitä tehdä. Varoitin Ivania, että meidän perheessä kun jotain tehdään, se tehdään sitten kunnolla.

treffi-ilmoitus

Tällä kertaa Ivan hemmotteli meksikolaisella mole-kastikkeella, nyhtökanalla ja tortilloilla.

Projekti #vaimoIvanille oli saanut alkunsa. Ivanin sydän on kultaa, joten hän hurmaa varmasti kenet tahansa. Sinkkumies tarvitsi vain pientä tuuppausta ja markkinointiapua. Silmälasit lähtivät vaihtoon ja parturi veisteli Ivanin komeat kasvot näkyviin. Seuraavaksi Ivan tarvitsi Tinder-kuvat, jotka kävimme kuvaamassa tässä työhuoneen lähellä Vallilassa. Tinderiä selatessa saattaa menettää uskonsa ihmiskuntaan, mutta hei, todennäköisyydet löytää kumppani Tinderistä on silti varmasti nykypäivänä suurempi kuin miesvoittoisella työpaikalla tai vaikka baarissa. Tinder profiilin esittelytekstin kirjoittamista varten pyysin konsultaatioapua Tinder-deittailun expertiltä ja palkitulta lifestyle bloggaajalta Natalta:

”Single mexican guy & software engineer looking for someone to cook for.”

Puhelin alkoi heti piipata sydämiä ja matcheja, mutta rakkaudessa kaikki keinot ja kanavat on sallittu. Ivan toivoo löytävänsä tavallisen suomalaisen naisen. Ulkonäkö ei ole kaikista tärkeintä, vaan haussa on älykäs keskustelukumppani jolla on positiivinen asenne elämään, ja joka osaa nauttia elämän pienistä iloista. Toivekumppani olisi henkisesti kypsä, iältään noin 25-34 vuotias ja jakaisi haaveen perheestä jos sopiva kumppani osuu kohdalle.

treffi-ilmoitus

treffi-ilmoitus

Tämä treffi-ilmoitus ei ole vitsi. Kyse on meille tärkeän ihmisen elämästä ja toiveesta löytää se puuttuva pala elämään. Se että Ivan lähti projektiin rohkeasti mukaan avoimin sydämin on mielestäni niin upeaa. Nyt on sinun vuorosi sinkkunainen olla rohkea, pyydä miestä vaikka kahville. Parhaimmillaan se viesti voi muuttaa teidän molempien elämän, pahimmillaan tutustut yhteen mukavimmista ihmisistä. Ivanille voi laittaa sähköpostia englanniksi tai espanjaksi osoitteeseen sayhellotoivan (at) gmail.com

kokkaava mies treffi-ilmoitus

treffi-ilmoitus

treffi-ilmoitus

treffi-ilmoitus tinder

treffi-ilmoitus

treffi ilmoitus

Onko sinun lähipiirissäsi sinkkuystäviä? Jaa tämä treffi-ilmoitus eteenpäin. Löydetään Ivanille vaimo! 🙂

 

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

 • Nanna sanoo:

  Go Ivan, go. Kyllä se oikea osuu vielä kohdalle!

 • Jael sanoo:

  Mucha suerte Ivan.Ihanan projektin olette laittannet pystyyn,ja toivottavasti Ivanille löytyy se oikea❤

 • Mari sanoo:

  Hienoa!
  Omasta mielestä olet loisto ystävä..

  Täällä ollaan kyl sinkku ja tykkään paaaljon leipoa ja kokkailla!:D
  Kahvilat kiinnostavat kanssa..

  En ole facebookissa

  • Jenni sanoo:

   Ei haittaa yhtään ettei ole Facebookissa. Parempi vaan elää ihan sitä oikeata elämää! Vaikka leipoa pullaa 🙂 Aurinkoista viikkoa ja kiitos kivasta kommentista!

 • Salla sanoo:

  Wau! Nostan hattua Ivanin rohkeudelle ja sinulle ystävänä auttamisesta! Mutta miten Ivaniin saa yhteyden? T: kiinnostunut ”tavallinen” nainen

  • Jenni sanoo:

   Heippa Salla! Samaa mieltä, rohkeutta on ottaa apua vastaan kun sitä tarjotaan. Olen todella ylpeä Ivanista 🙂

   Sähköpostiosoite löytyy tuolta tekstin seasta, tässä se vielä! Eli Ivanille voi laittaa sähköpostia englanniksi tai espanjaksi osoitteeseen sayhellotoivan (at) gmail.com 🙂

   • Salla sanoo:

    Niinpä olikin, osuihan se silmään kun luin postauksen vielä uudelleen :). Kiitos! Minäpä meilailen Ivanille 😉

Jätä kommentti