Skip to main content

juustopaprikat resepti

”Pärjättäisköhän me tällä kertaa kahdella rinkalla?”

Yritän tosissani miettiä miten tälläinen ajatusketju on edes voinut syntyä tunkiessamme nelihenkisen perheen kesäkamppeita pakun perälle. Muutimme tällä viikolla kesäkotiimme Suomenlinnaan. Jo nyt tuntuu, että aika liukuu sormieni välistä aivan liian nopeasti. Kohtahan se kesäkuu jo meni! Tänä viikonloppuna pitää ottaa ilo irti auringosta, lämmöstä, saaresta, grillistä, saunasta ja perheen yhteisestä kesäviikonlopusta. Kuluneen viikon olen pitänyt lapset hengissä lähinnä muuttopizzalla, mutta eilen illalla äiti väsäsi juustopaprikat alesuippopaprikoista tuplajuustolla. Suunnittelin täytteeseen tahinia, mutta kriittisellä hetkellä sitä ei löytynytkään kaapista. Tahini vaihtui lennossa cheddariin fetan kaveriksi. Yrttinä täytteessä on vahvaa villiminttua kasvimaalta.

juustopaprikatjuustopaprikat

Tuplajuustopaprikat resepti

4 kpl suippopaprikoita

täytteeseen:
3 kananmunaa
2 dl turkkilaista jogurttia
1 pkt murennettua fetaa
pari oksaa tuoretta minttua silputtuna
1 rkl hunajaa
suolaa
pippuria

päälle:
100 g cheddarraastetta

Halkaise paprikat ja poista siemenkodat. Aseta paprikat pellille leivinpaperin päälle. Sekoita täyte ja täytä paprikat täytteellä. Paista täytettyjä paprikoita uunin keskitasolla 180 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele päälle cheddasjuustoraaste. Nosta uunin lämpötilaa 200 asteeseen ja laita uuni grillivastukselle. Paista tuplajuustopaprikoita vielä noin 10 minuuttia.

juustopaprikat laventeli

Laventeli kasvamassa ikkunalaudalla.

juustopaprikat

Sireenit puhkeamassa kukkaan keittiön ikkunan alla

 

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti