Skip to main content

Aasialaiset lihapullat I Lihapulla I Resepti I Ohje I Arkiruoka I Aasialainen I Asian meatballs

Sarjassamme 1000+1 tapaa tehdä lihapullat! Herra Simpukka toivoo herkkuruokaansa lihapullia, jos ei nyt päivittäin, niin viikottain. Tällä kertaa vuorossa ovat aasialaiset lihapullat eli ihan tutut ja turvalliset pyörykät, mutta pienellä aasialaisella twistillä. Lihapullia on meillä syöty ennenkin. Pahimpaan lihapullahimoon kokeile lammaslihapullia, lihapullia jallukastikkeella tai panopastaa runsaalla timjamilla maustetuilla pullilla. Povarissani on vielä ohje mausteiseen lihapulla-nuudelikeittoon, joka sekin näkee pian päivän valon. Tavoitteeni on edelleen julkaista myös näitä ihan perusreseptejä eli mitä meillä noin niinkuin oikeasti arkena syödään. Vaikkakin juuri nyt vuodenaika ja valon vähyys tekee kotivalokuvauksesta haastavaa. Noh, ääntä ja valoa kohti!

Aasialaiset lihapullat I Lihapulla I Resepti I Ohje I Arkiruoka I Aasialainen I Asian meatballs

 

Aasialaiset lihapullat resepti

4 hlö

400 g luomujauhelihaa
1 kananmuna
1 pieni sipuli pienittynä
2 valkosipulinkynttä pienittynä
2 cm raastettua inkivääriä
1 punainen chili pienittynä (määrä maun mukaan)
1 rkl soijaa

tarjoiluun:
tuoretta korianteria
seesamsiemeniä

Sekoita kaikki ainekset taikinaksi. Pyörittele taikinasta pieniä lihapullia kostutetuin käsin. Paista lihapullat voissa pannulla noin 5-10 minuuttia. Kieritä valmiit lihapullat seesamsiemenissä ja tarjoile tuoreen korianterin kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
UUTTA! Nordic vibes @nordicfoodtales

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti