Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Lidl ja Asennemedia

Satumainen joulu Lidl

Olipa kerran joulu. Sadun prinsessa vaelsi pimeydessä Lidliin jouluostoksille. Perillä näky oli häikäisevä. Hyllyt notkuivat herkkuja kuin linnan juhlissa konsanaan. Prinsessa sekosi kaikesta näkemästään eikä pystynyt valita vain yhtä jälkiruokaa jouluun. Hän lastasi kärryt täyteen jouluherkkuja ja loihti jälkiruokatarjottimen, joka varastaisi kaikkien huomion joulupöydässä. Unelmien jälkiruokatarjotin täyttyi Lidlin jouluherkuista: suklaajuustokakkua, tonttumarenkeja, cupcake ja pralinés konvehteja, joulukeksejä, sydän piparkakkuja, jouluomenoita ja suklaaglögiä. Nipistän itseäni. Ei, kyllä tämä joulusatu on totta!

Satumainen joulu Lidl

Tonttumarengit ja suklaa-juustokakku

Pienillä tuunauksilla saa tehtyä suloiset ja näyttävät jälkiruoat. Lidlin jouluvalikoimasta löytyy valmiit marenkipesät, joita voi käyttää esimerkiksi minipavlovien tekemiseen. Pavlovien täytteeksi voisi laittaa vaikka kermavaahtoa, Lidlin suolakaramellikastiketta ja karpaloita. Suloiset tonttumarengit on täytetty pursotettavalla kermavaahdolla. Tonttulakkikoriste syntyi mansikasta ja kermavaahdon avulla liimatusta leivontakoristeesta.

Satumainen joulu Lidl

Samettinen suklaajuustokakku ja macaron-leivokset löytyivät rintarinnan pakastealtaasta. Kakku kannattaa ottaa sulamaan pari tuntia ennen tarjoilua. Irroitin kakun vuoastaan ennen sulatusta ja siirsin tarjoilualustalle. Marengit pysyvät kakun päällä aloillaan ja pystyssä nokareella kermavaahtoa tai sulatetulla suklaalla.

Satumainen joulu Lidl

Satumaisen joulun jälkiruokatarjotin

Omia joulusuosikkeja ja jälkiruokatarjottimen tuotteet Lidlistä:

 • Deluxe Cupcake-konvehdit
 • Deluxe Pähkinäsekoitus ja pähkinänsärkijä korissa
 • Deluxe Macaron-leivokset
 • Deluxe Suklaajuustokakku
 • Deluxe Canache pralinés maitosuklaakupit
 • Deluxe marengit
 • Favorina Joulukeksi suklaa nonparelleilla
 • Jouluaitta Suklaasydänpiparkakku
 • Deluxe Glögijuoma suklaan makuinen
 • Kantolan rapea pallopipari valkosuklaa
 • Deluxe Jälkiruoka vadelma, sitruuna ja mangotäytteellä
 • Karkkikepit
 • Iso glitterkynttilä

Prinsessa vinkkaa! Älä jätä jälkiruokatarjotinta vartioimatta. Sadun susi on ovela ja saattaa napata herkut parempiin isoihin suihin. Kurkkaa vaikka @liemessa Instagram stooreista. Lidlin Susi Instagram filtterin voi ladata itselleen täältä.

Satumainen joulu Lidl

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti