Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Lidl ja Asennemedia

Loma alkaa än-yy-tee-nyt! Ensimmäistä kertaa ikinä meillä ei ole kesälomasuunnitelmia. Tätä kesää ei suoriteta tukka putkella, vaan otetaan chillisti ja katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. No noh, on kaksi suunnitelmaa. Grillata ja nauttia Suomen kesästä! Kesäloman alkajaisiksi grillistä nousi Lidlin tuotteilla superhelppo, chilli grillimenu – onneksi muutaman minuutin nopeammin kuin voimalla päälle vyöryvä vyörypilvi ja ukkosrintama. Tässä grillimenussa on kaikki mitä tarvitaan kesäiseen grillaussettiin: jättikatkarapuvartaat ananas-chili grillikastikkeella, chorizo hot dogit coleslaw-salaatilla, loimulohiburgerit, valkosipulikatkaravut, saaristolaisleivät savulohitahnalla, fenkoli-perunasalaattia ja jälkkäriksi kolmen pallon jäätelötöttörö.

Grillimenu

Mix, match & grill

Kesälomaan kaarroin Lidlin kautta. Olin jopa hieman pyörryksissä laajasta kesävalikoimasta ja notkuvista grilliherkuista. Lidlistä todella löytyy kaikki mitä tarvitaan kesään, jokaiselle jotakin ja vieläpä edullisesti. Mix & Match -kampanjatuotteita saa nyt 3 kpl 9 eurolla (yksittäin 3,49€ kpl). Valitsin suoraan grilliin heitettävät grillikatkaravut maustevoilla, loimulohiburgerpihvit ja chorizo-raakamakkarat.

Grillimenu

Grillimenu ja ostoslista

Tässä muutamia suosikkiherkkujani valikoimasta ja miten valmistuu helppo ja chilli grillimenu. Koko Lidlin kesävalikoiman löydät täältä. Bongaa samasta osoitteesta tuttu naama ja lisää mun suosikkeja! ?

Jättikatkarapuvartaat ananas-chili grillikastikkeella
Pujota Grillimaisteri Jättikatkaravut ja Padron-grillipaprikat grillitikkuihin. Marinoi Hans Välimäen loihtimalla ananas-chili Grillimaisteri maustekastikkeella. Grillaa kunnes katkaravut ovat kypsiä ja paprikat paahtuneita.

Chorizo hot dogit coleslaw-salaatilla
Coleslaw kit on kesäpäivän pelastus! Sekoita paketissa oleva majoneesi raastesalaatin joukkoon. Grillaa chorizo-raakamakkarat. Laita rouheisten Vaasan Dark Dog sämpylöiden väliin chorizo, coleslaw ja lempparisoosisi.

Loimulohiburgerit
Grillaa loimulohiburgerpihvit. Täytä burgerit pihvillä ja coleslaw-salaatilla. Myös Lidlin aiolista ja varhaiskaalista tulee mahtava lisukesalde!

Grilli menu

Valkosipulikatkaravut
Katkaravut maustevoilla ovat valmiit grillattavaksi. Maustevoit sulavat grillissä ihanaksi soosiksi, jota varten varaisin hyvää vaaleaa leipää paistopisteestä seuraksi.

Saaristolaisleivät savulohitahnalla
Savulohileivät ovat joka kesäinen herkku! Kauho saaristolaisleipäviipaleiden päälle Deluxe savulohiviettelystä ja koristele tillillä.

Aina hyvä lisäksi:
Grillimaisteri fenkoli-perunasalaattia

Jäätelötöttörö
Valitse Lidlin kesävalikoimasta lemppari jäätelösi. Lidlistä saa myös jäätelövohveleita! Tee jäätelöpalloja ja nauti unelmajäätelötöttörö! Suosittelen kokeilemaan vaikka Gelatelli Herkkujäätelöä Latte macchiato.

Jäätelö

Ihanaa ja herkullista kesää!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti