Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Go-Tan Sriracha ja Asennemedia

srirachapasta

Tein somessa pienen ihmiskokeen. Sriracha sopii kuulemma kaikkeen ruoanlaittoon, joten aloitin aamuni srirachasmoothiella ja nautin makaronilaatikkoni kunnon turauksella aitoa aasialaista Go-Tan Srirachaa. Smoothie ei välttämättä jää aamiaisrutiiniksi, mutta makaronilaatikko ja Sriracha toimivat yhdessä ja te nyökyttelitte. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että pidän pastasta ja chilistä. Sriracha ansaitsee ehdottomasti oman pastansa, joten tässä tulee srirachapasta!

sriracha pasta

Savuisia ja paahteisia makuja syksyn kuumimmassa pastassa

Pastakastike syntyy uunissa paahdetuista, savuisella Go-Tan Smokey Srirachalla maustetuista, kasviksista. Go-Tan sriracha kastikkeita löytyy tosiaan kaksi erilaista: perinteinen ja tämä savuinen Smokey Sriracha. Pastassa on mukava polte, mutta maistuu siinä myös uunivalkosipuli, paahdetut siemenet ja lehtipersilja. Tulisuutta taittamaan suosittelen annoksen päälle buffalomozzarellaa tai nokareen ranskankermaa. Jos ei tunnu missään, lisää Srirachaa. Tämä oli kyllä tämän syksyn kuumin pasta!

sriracha pasta resepti

Srirachapasta

6 hlö

5 tomaattia
2 punaista paprikaa
porkkana
kokonainen valkosipuli
1 dl siemensekoitusta
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl Go-Tan Smokey Sriracha
hunajaa
suolaa
mustapippuria
500 g pastaa

Pilko tomaatit, paprikat ja porkkana. Halkaise kokonainen valkosipuli. Laita kaikki kasvikset ja leivinpaperilla vuoratulle pellille tai isoon vuokaan. Lisää siemenet. Pirskota päälle oliiviöljyä, Go-Tan Smokey Srirachaa ja hunajaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 225-asteessa 30 minuuttia.

Keitä pasta al denteksi. Anna kasvisten hieman jäähtyä ja puristele valkosipulinkynnet ulos kuoresta. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella. Sekoita kastike pastan joukkoon.Rakastatko sinäkin pastaa? Täällä lisää pastareseptejä!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti