Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Mysoda ja Asennemedia

Glögi mocktail

Liemessä Joulukalenteri luukku 2 ✨ Juhlimme viime viikolla mieheni syntymäpäiviä kynttiläillallisella perheen kesken. Vastaavissa tilanteissa haluaaa usein kohottaa maljan, mutta alkoholittomana versiona. Keittiönkaapista löytyi glögitiivistettä. Kiitos Mysoda hiihihapotuslaitteen, meillä on aina raikasta, hiilihapotettua vettä saatavilla. Glögi mocktail syntyi kuohuviinilasiin simppelisti kahdesta raaka-aineesta: glögitiivisteestä ja hiihihapotetusta vedestä. Nyt tein tuosta oivalluksesta appelsiinilla terästetyn version, joka sopii vaikka pikkujouihin alkumaljaksi.

Joulu mocktail

Lahjaksi maailman paikallisinta kuplavettä

Puolen vuoden käyttökokemuksen syvällä rintaäänellä uskallan jo todeta, että Mysoda hiilihapotuslaite ei todellakaan ole ollut hetken huuma tai turha härpäke. Hiilihapotettua vettä tulee valmistettua useamman kerran viikossa ruoka- ja janojuomaksi sellaisenaan tai maustettuna. Mysoda hiilihapotuslaitteella hanavedestä valmistettu kuplavesi on maailman paikallisinta kuplavettä. Mysoda on vastuullinen valinta joululahjaksi. Kuplat tulevat Helsingin Roihupellosta, makutiivisteet valmistetaan Suomen Kuopiossa. Woody-malli on valmistettu muovin sijaan biokomposiitista, joka valmistetaan suomalaisen metsäteollisuuden ylijäämäraaka-aineista kuten sahanpuruista ja mäntyöljystä. Woody-mallissa onkin kaunis mattapinta.

Hiilihapposylintereitä voi käyttää myös muiden merkkien laitteissa. Tyhjän hiilihapposylinterin voi vaihtaa kaupassa täytettyyn ja näin pullot kierrättyvät. Mysoda hiilihapotuslaite ei tarvitse sähköä, joten sen voi ottaa vaikka mökille tai kesällä pihalle. Tyylikäs ulkomuoto on ehdottomasti plussaa, sillä pidämme itse Mysoda hiihihapotuslaitetta paraatipaikalla keittiön työtasolla. Woody-mallista löytyy viisi eri värivaihtoehtoa. Meiltä se löytyy harmaana.

Hiilihapotuslaite Mysoda

Liemessä alekoodi -30% Mysoda verkkokauppaan!

Mulla on teille joululahja! Sain nimittäin mielettömän 30 % alennuskoodin jouluostoksianne varten! Mysoda Woody hiilihapotuslaitteen normaalihinta 69,90 € on mielestäni jo todella huokea ottaen huomioon laitteen tekniikan, designin, ekologisuuden ja säästön, jota syntyy kun enää ei tarvitse ostaa limuputeleita kaupasta. Nyt saat lukijana vielä tuntuvan alennuksen. Alekoodilla ”JENNI”  Mysoda verkkokaupasta -30 % koko valikoimasta! Alekoodi on voimassa 2.12 – 16.12.2021. Suosittelen nappaamaan ostoskoriin Mysoda laitteen, hiilidioksidisylinterin (jos et jo omista) ja muutaman makutiivisteen.

Joulujuoma

Vinkki! Mysoda makutiivisteet ovat kätevä ja helppo tapa valmistaa drinkkejä. Toki voit käyttää glögi mocktailin valmistukseen myös hieman ohjetta enemmän tuorepuristettua appelsiinimehua tai kaupan appelsiinimehua. Tarkista silloin tarvitseeko drinkki vielä makeutusta. Makeutukseen voit käyttää esimerkiksi ripauksen ruokosokeria tai juoksevaa hunajaa.

Glögi mocktail

2 cl Mysoda appelsiini makutiivistettä
2 cl glögitiivistettä
2 dl hiilihapotettua vettä
jäitä

Täytä lasi jäillä. Kaada lasin pohjalle Mysoda appelsiini makutiivistettä ja glögitiivistettä. 2 cl on reilu ruokalusikallinen. Kaada päälle hiilihapotettua vettä.

Tip tap! Lisää joulureseptejä!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti