Tarjoilujen parasta antia olivat ehdottomasti kylmät alkupalat jotka eivät rajoittuneet korkeintaan katkarapuihin ja mätiin vaan mukana oli myös ilmakuivattua kinkkua, naanleipää, mozzarella palleroita, tuoretta rusinaleipää…
Yksi lautanen pyhitettiin vain mädille, leväkaviaarille (?), sipulille, smetanalle ja maalaisleivälle.
Pääruoka tuntui epäoleelliselta, ja ilmankin olisi pärjännyt. Melkein mieluummin olisi jatkanut ylläolevilla kylmillä seteillä. Braatwurstit, höyrytetyt kasvikset ja kokkelit jäi kokonaan väliin ja pääruokalautaselle kelpuutettiin vain kermaperunoita, paahtopaistia, punaviinikastiketta ja voikastiketta (joka jäi syömättä.)
Juustolautanen meni alkulämmittelynä ennen varsinaista jälkiruokaa. Briejuusto, puna-ja sinihomejuusto saivat seurakseen omenen ja pipareita. Kaiken tämän jälkeenkin tämä 50-kiloinen tilaihme kauhoi varsinaisen jälkiruoan suuhun sellaista vauhtia että kuva jäi ottamatta. Jälkiruokavaihtoehtoja oli useita; suklaamoussea, tiramisua, daim-kakkua, panna cottaa, jäätelöä.
Masu oli turvoksissa vielä seuraavana aamunakin. Iltabuffaa puskettiin ruoansulatuskanavassa eteenpäin syömällä aamupalabuffé perään 😉