Skip to main content
Majatalomme Clifden Guesthouse sijaitsi rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä keskustaa ja kuuluisaa O’Connell Streettiä. Aamiainen tarjoiltiin klo 8-9.30. Aamiaiseen sisältyi erilaisia muroja, jugurttia, hedelmiä ja kahvi tai tee. Tämän lisäksi menulta valittiin kolmesta vaihtoehdosta: Irish Breakfast, Continental (manner-eurooppalainen) tai Egg breakfast.


Ensimmäisenä aamuna molemmat otimme omat Irlantilaiset aamupalat. Annos sisälsi kaksi makkaraa, kananmunaa, pekonia, jonkinasteista ryynimakkaraa ja paahtoleipää. Jo tällöin rasvaiset makkarat alkoivat hieman tökkiä. Toisena aamuna otimme edelleen irlantilaisen vaihtoehdon, tällä kertaa puoliksi.

Loppua kohden kevensimme hieman aamunaloitusta tilaamalla Egg Breakfastin ja Continental Breakfastin. Kevennys oli huomattava sillä Egg Breakfast tarkoitti yhtä kananmunaa haluamallasi tavalla valmistettuna ja Continental Breakfast paahtoleipää ja marmeladia. Näiden lisäksi keskityimme muroihin, jugurttiin ja hedelmiin.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti