Skip to main content
FARRINGTONS – TEMPLE BAR PUB
Mikä?
Miellyttävä pubi pistäytyä parille
Missä?
East Essex Street, Temple Bar alue Dublinissa
Pääseekö?
Rauhallisempi kuin useimmat ympäröivät pubit, istumapaikkoja runsaammin
Kuka?
Nuoria ja iäkkäämpiä turisteja parilla oluella. Myös naisia.
Apua! Mitä päälle?
Rento meininki


Pubissa käynti kuuluu sarjaan ”must sees in Dublin”, ja nimen omaan Temple Bar alue on todellinen turistirysä. Mutta entä sitten? Alue vilkastuu silmin nähden loppuviikkoa kohden, mutta silti meno on positiivisessa mielessä hillittyä vuoden hiljaisimpana aikana. Kävimme kurkkaamassa Temple Barin ”the Temple Barissa” joka löytyy postikorteista, mutta livebändin takia paikka oli tupaten täynnä ja istumapaikat harvassa. Temple Barissa ei kuitenkaan ole pulaa baareista. Heti vierestä löytyi Farringtons tarjoten rauhallisempaa, mutta iloista tunnelmaa. Joni nautti Guinness olutta ja Jenni Irish Coffeen.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti