Skip to main content
Viime kevään Göteborgin matkan ikimuistoisempia hetkiä oli illallinen Tranquilo-ravintolassa. Paikka on menevä, hieman erikoinen, kohtuuhintainen ja ruoka uskomattoman hyvää. Tranquilo toimii niin ruoka kuin etkopaikkanakin. Näissä tunnelmissa kokkailimme Fajitakset Tranquilo. Idea on käyttää ruoka-aineita joita ei normaalisti meksikolaisissa fajitaksissa tapaa, esimerkiksi viikunoita.


8 kpl fajitaslättyjä
300 g naturel kanasuikaleita
villiriisiä 2 hengelle
kuivattuja viikunoita
kokonaisia vihreitä pakaste papuja
1/2 prk creme fraiché (5 %)
1 rkl tahinia
1 rkl currytahnaa
Maustamiseen: suola, curry, garam masala, juustokumina, cayanne

Jugurttikastike:
1 prk bulgarianjugurttia
tuoretta persiljasilppua
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria

Valmista jugurttikastike sekoittamalla aineet ja laita jääkaappiin maustumaan. Riisin kiehuessa paista kanasuikaleet ja höyrytä pavut. Mausta kanat voimakkaasti itämaisilla mausteilla ja heitä hetkeksi sekaan puolitetut viikunat. Sekoita padassa riisi, kanat, pavut, kosteuttava creme fraiché ja lisäpotkua antavat tahinia ja currytahna. Täyte rullataan fajitasletun sisään seurana jugurttikastiketta.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti