Skip to main content
Kuka muistaa vielä Miljonääri Jussin ja Ville Loposen? Ei kovinkaan moni, mutta kuinka voisimme unohtaa Miljonääri Jussin klasarikanan jota tarjota tietsä daameille tsädissä. Alkuperäiseen ´kermaa ja homejuustoa´ ohjeeseen lisäsimme näennäisesti keventävää tuoretta parsakaalia. Valmistusaika 20 min. Annos on 2-3 hengelle.

250 g pastaa
300 g naturel kanasuikaleita
1/2 homejuusto (Aura)
2 dl creme fraiché ruokakerma (5 %)
1 sipuli
1 tuore parsakaali
1 tuore chili
Kanan maustamiseen: suola, pippuri, curry, paprika, juustokumina, valkopippuri

Keitä pasta ja höyrytä parsakaalia n. 10-15 min. Kuullota sipuli ja paista kanasuikaleet valkosipuliöljyssä ja mausta kevyesti. Lisää joukkoon murustettu homejuusto, pilkottu chili ja ruokakerma. Heitä lopuksi sekaan parsakaali ja anna hautua vielä muutama minuutti. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile parmesanraasteen ja valkosipuliöljyn kanssa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Lara sanoo:

    Jaah. Miljonääri Jussistako tämä ohje olikin tuttu! 😀 Systeri joskus tän mulle opetti, me vaan laitetaan aina parsakaalin sijaan paljon ananasta. Ananas ja sinihomejuusto on ihana kaksikko! Nams.

  • Joni ja Jenni sanoo:

    Ananas kuulostaa tosi hyvältä! Mun vanhoja suosikkeja on kinkku-ananas-homejuustopizza, joten uskoisin kyseisen yhdistelmän hivelevän makunystyröitäni…– Jenni liemessä

Jätä kommentti