Skip to main content

Aikuisuus tuo tullessaan tiettyjä etuoikeuksia, mistä lapsena saattoi vain haaveilla. Heti lauantai-aamiaisen perään valmistimme lauantain lounaamme: vohveleita, kermavaahtoa, mansikkahilloa ja siirappia! Vohveleihin käytimme jenkki-ihmejauhetta, Pioneer Brand pancake & waffle mix, jota myydään ainakin citykäytävän Mr. Nibble puodissa. Valmistusaika 10 min. Taikinasta riitti 8 vohveliin.

1 pussi Pioneer Brand pancake & waffle mix valmisjauhetta
1 kananmuna
1 rkl sulatettua voita
2 dl vettä

Päälle: kermavaahtoa, mansikkahilloa, jenkkityylistä siirappia (Log Cabin sugar free)

Laita vohveli rauta lämpiämään. Valmista taikina sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa. Paista vohveliraudalla n. 3 minuuttia tai kunnes kauniin ruskeita. Tarjoillaan lauantai-lounaaksi maitolasillisen kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti