TORTELLINIT TOMAATTIKASTIKKEELLA

Nopeasti valmistuva lounas syntyy valmis tortellineista ja tomaattikastikkeesta. Paketti per naama oli ehkä vähän ylimitoitettu annoskoko, joten tämä ohje riittänee kolmelle hengelle. Valmistusaika vaivaiset 10 min.

2 pkt täytettyjä tortellineja (Pirkka)
1 prk tomaattimurskaa
tuoretta basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
oreganoa
suolaa
pippuria

Lämmitä öljy pannulla ja lisää siipaloidut valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Hauduttele seosta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Tortellinit keitetään suolalla maustetussa vedessä nopeasti; vaivaiset 3 minuuttia! Tortellineissa oli muistaakseni artisokka / aurinkokuivattutomaatti – täyte ja kanatäyte. Tosin täytteitä oli vaikea edes erottaa toisistaan joten tomaattikastike antaa ruoalle runsaimman maun.

2 kommenttia

  1. Sohvi keittiksestä :) 27.03.2007

    Heippa ja kiitoksia taas monista uusista ideoista 🙂 Tein aika samanlaista ruokaa taannoin. Sekoitin tomaattisoosin tortellinien joukkoon ja kaadoin koko komeuden vuokaan. Taisin lisätä vielä vähän ruokakermaa ja kesäkurpitsaa. Kuorrutin koko sörsselin parmesaanilla. Hyvää pikaruokaa 😛 Se on kyllä totta, että eri maut ei erotu toisistaan! Joskus pitäisi kokeilla noiden väsäämistä itse! Saattaisi vaikka erottua eri täytteet!

    Vastaa
  2. Joni ja Jenni 28.03.2007

    He-hei Sohvi!Totta, ei olla vielä kokeiltu. Pastataikinaa väsättiin itse pastarullia varten. Problematiikka pastan valmistamisessa itse on se että kuinka se paljon tuo lisäarvoa ruoka-annokseen? Enemmänkin kyse on henkisestä arvostuksesta kuin itse mausta. Mutta juuri täytetyissä tortellineissa (vs. Pirkka tortellinit) ero on varmasti huomattava…Sun ohjehan on aika hyvä sovellus tästä ohjeesta, pidetään mielessä 😉

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *