Skip to main content
Nopeasti valmistuva lounas syntyy valmis tortellineista ja tomaattikastikkeesta. Paketti per naama oli ehkä vähän ylimitoitettu annoskoko, joten tämä ohje riittänee kolmelle hengelle. Valmistusaika vaivaiset 10 min.

2 pkt täytettyjä tortellineja (Pirkka)
1 prk tomaattimurskaa
tuoretta basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
oreganoa
suolaa
pippuria

Lämmitä öljy pannulla ja lisää siipaloidut valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Hauduttele seosta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Tortellinit keitetään suolalla maustetussa vedessä nopeasti; vaivaiset 3 minuuttia! Tortellineissa oli muistaakseni artisokka / aurinkokuivattutomaatti – täyte ja kanatäyte. Tosin täytteitä oli vaikea edes erottaa toisistaan joten tomaattikastike antaa ruoalle runsaimman maun.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • Sohvi keittiksestä :) sanoo:

    Heippa ja kiitoksia taas monista uusista ideoista 🙂 Tein aika samanlaista ruokaa taannoin. Sekoitin tomaattisoosin tortellinien joukkoon ja kaadoin koko komeuden vuokaan. Taisin lisätä vielä vähän ruokakermaa ja kesäkurpitsaa. Kuorrutin koko sörsselin parmesaanilla. Hyvää pikaruokaa 😛 Se on kyllä totta, että eri maut ei erotu toisistaan! Joskus pitäisi kokeilla noiden väsäämistä itse! Saattaisi vaikka erottua eri täytteet!

  • Joni ja Jenni sanoo:

    He-hei Sohvi!Totta, ei olla vielä kokeiltu. Pastataikinaa väsättiin itse pastarullia varten. Problematiikka pastan valmistamisessa itse on se että kuinka se paljon tuo lisäarvoa ruoka-annokseen? Enemmänkin kyse on henkisestä arvostuksesta kuin itse mausta. Mutta juuri täytetyissä tortellineissa (vs. Pirkka tortellinit) ero on varmasti huomattava…Sun ohjehan on aika hyvä sovellus tästä ohjeesta, pidetään mielessä 😉

  • KK sanoo:

    Kiitos ohjeesta. Todella hyvää ja nopeaa arkiruokaa 🙂

Jätä kommentti