Skip to main content

Tuna Fajitakset aiheuttivat pientä nahinaa siitä onko Tuna Fajitaksia olemassa vai ovatko ravintoloissa tarjoiltavat meksikolaiset tonnikalakääröt poikkeuksetta Burrittoja. Se on loppupeleissä se ja sama mitä muut tekee, me tehdään Tuna Fajitaksia 🙂 Valmistusaika 30 min. Salsa vaatii melkein oman 20 minuuttisen. Annos on kahdelle + yksi jämäkäärö nautittavaksi kylmänä lounaalla.

8 kpl fajitaslättyjä
itsetehtyä salsaa
salaattia
tomaattia
kurkkua
1 prk raejuustoa (2 %)
2 prk tonnikalaa paloina vedessä
1 sipuli
ruohosipulia
Muita mausteita tonnikalan maustamiseen, esim. pippuri, paprika, curry

Suurimman efortin vaativat salsan valmistaminen ja tonnikala-sipuli seoksen paistaminen. Kuullota sipuleita hetki tilkassa öljyä. Lisää tonnikala ja tuore leikattu ruohosipuli. Mausta oman maun mukaan. Muut tilpehöörit asetellaan sellaisenaan fajitaksen päälle.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti