Skip to main content
Blogimme on pitänyt jo jonkin aikaa hiljaiseloa kun Jenni kävi Ruotsin puolella jonka päälle vielä molemmat sairastuivat flunssaan. Kokkailutkin jäivät olemattomiksi viimeisen viikon ajalta. Nyt kuitenkin bloggaamme taas koko menetetyn ajan edestä! Tässä katkisuuniperuna salaatilla. Täyte on sama jota käytimme sukujuhlien cocktail leipäsissä.


4 rosamunda perunaa
200 g katkarapuja
1 kypsä avokado
tuoretta tilliä
2 rkl kevyt kermaviili (3,5 %)
1 rkl sitruunamehua
suolaa
pippuria
nokare voita perunan kanssa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Aurinkotuuli sanoo:

    Jopas, uuniperunoita ei tullutkaan tehtyä – ties koska viimeksi. Kiitos vinkistä, pitääpä laittaa perunoita pöytään joku päivä. Mukavaa muuten, kun on tälläinen kevyisiin ruokiin painottunut blogi ja kaikki reseptit vaikuttavat vielä kaiken lisäksi herkullisilta! Ihana blogi :).

  • Joni ja Jenni sanoo:

    Heijj Aurinkotuuli,Miten olenkin onnistunut ohittamaan blogisi? Vaikka kuinka paljon hyvän kuuloisia reseptejä ja todella pro-kuvilla! Uuniperuna on siitä hassu että jostain syystä keittokirjoissa on harvoin hyviä ohjeita. Jotenkin oletetaan että ”joku mössö” on helppo keksiä. Minulla on ainakin aina haastetta tuon täytteen keksimisen kanssa. Lisään blogisi pikimmiten listalleni niin tulee itsekin vierailtua vast edes!– Jenni liemessä

Jätä kommentti