REESE’S SHELL – FREEZES IN SECONDS!

Taas kerran Citykäytävän Mr. Nibble liikkeestä tarttui mukaan jenkki-ihmetys: Reese’s Shell maapähkinävoi-suklaa kastike joka jähmettyy muutamassa sekunnissa. Kokeilimme kastiketta jenkkipannukakkujen, Aino mustikkapiirakka-jäätelön, kermavaahdon ja siirapin (okei, meni vähän överiksi..) kanssa. Eihän se kastike muuten jähmettynyt kuin kylmän jäätölön päälle, joten ehkä tuote ei aivan päässyt oikeuksiinsa. Eräässä suklaa-kirjassa neuvottiin jälkiruokakuppien valmistus sulatetusta suklaasta. Juomalasiin asetellaan leivinpaperinpala, pohjalle kaadetaan sulatettua suklaata, joka nostellaan reunoille lusikalla. Komeus jääkaappiin jähmettymään, poistetaan leivinpaperi ja lopputuloksena pitäisi olla näyttävä suklainen ‘kuppi’ josta tarjoilla esim. jäätelöä. Reese’s Shell saattaisi toimia tähän todella hyvin..?

——————————————————————-

Kiitos Sea vinkistä! Täältä löytyy Marien helpon oloinen ohje suklaakupeille.

1 kommentti

  1. sea 07.04.2007

    Marien sivuilla oli < HREF="http://www.sekasoppa.vuodatus.net/blog/496783" REL="nofollow">aika simppeli tapa<> tehdä suklaakuppeja. 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *