Skip to main content

Taas kerran Citykäytävän Mr. Nibble liikkeestä tarttui mukaan jenkki-ihmetys: Reese’s Shell maapähkinävoi-suklaa kastike joka jähmettyy muutamassa sekunnissa. Kokeilimme kastiketta jenkkipannukakkujen, Aino mustikkapiirakka-jäätelön, kermavaahdon ja siirapin (okei, meni vähän överiksi..) kanssa. Eihän se kastike muuten jähmettynyt kuin kylmän jäätölön päälle, joten ehkä tuote ei aivan päässyt oikeuksiinsa. Eräässä suklaa-kirjassa neuvottiin jälkiruokakuppien valmistus sulatetusta suklaasta. Juomalasiin asetellaan leivinpaperinpala, pohjalle kaadetaan sulatettua suklaata, joka nostellaan reunoille lusikalla. Komeus jääkaappiin jähmettymään, poistetaan leivinpaperi ja lopputuloksena pitäisi olla näyttävä suklainen ’kuppi’ josta tarjoilla esim. jäätelöä. Reese’s Shell saattaisi toimia tähän todella hyvin..?

——————————————————————-

Kiitos Sea vinkistä! Täältä löytyy Marien helpon oloinen ohje suklaakupeille.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Yksi kommentti

  • sea sanoo:

    Marien sivuilla oli < HREF="http://www.sekasoppa.vuodatus.net/blog/496783" REL="nofollow">aika simppeli tapa<> tehdä suklaakuppeja. 🙂

Jätä kommentti