KRAPULAMÄTTÖÄ: PARSAA JA PINAATTIA

Joni makasi kotona nälkäisenä ja krapulaisena, ja parsa-pinaattimuhennos taisi olla pienoinen pettymys krapulamätöistä haaveilevalle. Moneen kertaan se myös kyseli missä leipä tai muut hiilarit ovat. Ei meinannut millään uskoa että syödään krappispäivänä kanaa ja parsaa. Valmistusaika 40 min.

2 naturel kanafilettä
200 g tuoretta pinaattia
1 parsakaali
parmesanjuustoa
nokare voita
1 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
suolaa

Laita vuoka lämpenemään valmiiksi 200 asteiseen uuniin. Poista pinaatinlehdistä kovat osat, huuhtele ne ja pyöräytä öljyssä pannulla. Halutessasi voit lisätä pannulle muutaman valkosipulinkynnen tuomaan makua. Keitä parsakaaleja muutama minuutti. Paista kanat pannulla lähes kypsiksi ja mausta oman maun mukaan. Rouhi parsan ja pinaatin sekaan pippuria ja suolaa, lisää parmesaanilastuja ja muutama voinokare. Kaikki ainesosat olisi hyvä valmistaa samanaikaisesti ja laittaa yhdessä uuniin vielä 10 minuutiksi.

jaa jos tykkäsit
FacebookTwitter

1 kommentti

  1. katriina 19.04.2007

    Tuo pinaatti-parsaseos ja parmesaani on pakko kokeilla, sen täytyy olla hyvää. Kiitos vinkistä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *