Halloumijuustoa (17 %)
Tomaattia
Avokadoa
Hunajamelonia
Vähäsuolaisia oliiveja
2 rkl pestokastiketta
Tuoreita basilikanlehtiä
Pippuria
1 rkl sitruunamehua
Resepti juontaa juurensa Keittiksen postaukseen, josta tiensä löytää Olivian keittiöön, josta pääsemme jo lähelle alkuperäistä englanninkielistä ohjetta Cloudberry Quarkin ruokablogiin. Originaalin originaali on tiettävimmin Huvudstadsbladetista. Vähän kuin rikkinäistä puhelinta pelaisi; ohjeemme alkaa olla aika kaukana alkuperäisestä…
Sanovat että vähärasvainen Halloumi on ”the devil”, mutta meillä ei ollut varsinaisia vertailukohtia joten juusto maistui. Halloumiviipaleet kannattaa liottaa hetken kylmässä vedessä ennen paistamista jotta liika suola lähtisi. Viipaleita paistetaan keskilämmöllä minuutin-kaksi molemmin puolin.
Herkullinen versiointi! Joskus itse salaatti (siis viher-) on salaatissa ihan turhaa!>>Vaikka en ole maistanut täysrasvaista halloumia ja yleensä kannatan kyllä vähärasvaisia vaihtoehtoja, olisin taipuvainen myöntelemään että tuo kevythalloumi on itse vanha vihtahousu…. 😉
Moikka!>Seurasin mielenkiinnolla jo viime kerralla teidän atkins-ruokavaliota ja olen miettinyt itsekin tuossa kesän kynnyksellä vähentää hiilareiden syömistä. Kysyisin vaan, että millaista aamupalaa te atkinsin aikana syötte, sillä kaikki puurot ja leivät taitavat olla kiellettyjen listalla..
Heippa Aisha,>>Aamupala on ehkä kaikista ongelmallisin. Tästä syystä sallinkin itselleni puolikkaan rahkan ja mehukeittoa aamuisin. Ei siitä kovin montaa grammaa hiilareita tule mutta tulee syötyä edes jotain. Kahvin juon töissä. Lounaan syön jo hyvissä ajoin, yleensä viimeistään puolilta päivin. Viikonloppuisin voi syödä pekonia, kananmunaa ja salaattia. Itseasiassa syön saman aamupalan eli rahkan vaikka en olisikaan vähähiilihydraattisella. >Voin suositella vähähiilihydraattista dieettiä! Kunhan muistat syödä tarpeeksi ja usein. Nälkää ei kannata nähdä 🙂>< HREF="http://liemessa.blogspot.com/2006/12/uuden-elmn-ensi-askeleita.html" REL="nofollow">Aamupalarahka-linkki<>