Skip to main content

VALIO PROFEEL RASVATON COTTIFRUTTI

Valion pro-feel sarjan uutuustuote on rasvaton Cottifrutti eli raejuusto-rahka välipala. Pakko myöntää että tuote selättää terveellisyydellään useimmat sokeria-täyteen-pumpatut-jugurtti-barbarat. Ravintoarvot näyttävät olevan kohdallaan ja kaloreitakin yhdessä purnukassa on vain 90 kcal. Tänään Kampin ostarilla jaettiin lapsille tarkoitettuja jugurtteja joissa kaloreita oli huimat 300 kcal / 100 g. Yksi hörppy ja kaloreita kertyy jo pienen aterian verran!

Ravintoarvoista nostaisin esiin proteiinipitoisuuden joka kohoaa aina 11 g / 100 g asti johtuen lisätystä raejuustosta. Vertailun vuoksi proteiini-nistien punttijätkien jumaloimassa kananmunassa on proteiinia 12,5 g / 100 g. Valion nettisivuilla markkinoidaankin tuotetta aika hanakasti painonhallintatuotteena ja ympärille on rakennettu näkyvä kampanja. Motivukseltakin on saanut tuotenäytteitä mukaan joten näitä on tullut vedettyä melkein joka päivä…Hyvä iltapäivä pullan korvike ja jopa jokseenkin täyttävä. Miinuksena raejuusto joka on rakenteeltaan jotenkin kummallinen eikä sovi perinteisesti makean kanssa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

5 Kommenttia

 • veena sanoo:

  hyvältä kuulosti ainakin se punainen greippi. hauskan nimen ovat valiolaiset keksineet.. keitetyt hedelmät?(tai no la frutta cotta. :D)

 • Anni sanoo:

  Itse olen ainakin jo lapsena herkutelltu raejuuston ja hedelmäcocktail säilykkeen yhdistelmällä, joten ei raejuusto makean kanssa niin kauhean kummalta kuulosta. Ihan kiva idea siis mielestäni, pitänee maistaa kun seuraavaksi tulen Suomeen.

 • Jenni sanoo:

  En ole vielä kokeillut greippiä kun Motivukseltakin on saanut vain päärynän makuisena. Anni, kiitos vinkistä! Cottifruttiahan voisi kokeilla tehdä itsekin eri hedelmistä. Persikka tai vadelma voisi toimia…Woo-ot? Miksiköhän nimessä puhutaan keitetyistä hedelmistä..?– Jenni liemessä

 • Tusla sanoo:

  Mä oon ihan koukussa tuohon cottrifruttiin. Niin näpsäkkä välipala töissä! Ja olisikohan nimessä hyödynnetty sanaa cottage cheese, eli lontooksi raejuusto? Ehkä…?

 • Jenni sanoo:

  Kokeilin muuten tuota greipin makuista. Ennakkoluuloista huolimatta greippi voitti päärynän!– Jenni liemessä

Jätä kommentti