Skip to main content

Nirso ei pysty syödä 9 Barissa mitään muuta kuin Pollo Limonelloa. Noh, pisteitä siitä että oli se kuulemma yrittänyt muutaman kerran mutta kaikki muu oli ollut täysin syömäkelvotonta joten Pollo Limonello linja jatkuu taas.

Viimeksi 9 Barissa käydessäni kysyin piruuttain Pollo Limonellon ohjetta. Ehkä yllättäenkin kokki suostui raottamaan salaisuutta. Aikaa on kulunut jo sen verran että menin tietysti unohtamaan ohjeen mutta uskoisin että pääsin ainakin aika lähelle. Valmistusaika 30 min, ohje on kahdelle.

Se aito oikea 9 Barin Pollo Limonello (muistaakseni)

200 g spagettia
300 g naturel kanafileitä
1 dl Bulgarian jugurttia (tod näk rafla käyttää rasvaisempaa ruokajugurttia)
1 dl ruokakermaa 5 % (tod näk rafla käyttää aitoa kermaa)
1 punasipuli
1 sitruuna (kuori raastettuna ja mehut)
1 tl hunajaa
2 tl kurkumaa
Geneerisiä kanamausteita: suolaa, pippuria, currya, paprikaa, graham masalaa

Keitä spagetit öljyllä ja suolalla maustetussa keitinvedessä. Paista sipulit ja kanasuikaleet ja mausta. Mitä enemmän kurkumaa, sitä keltaisempi väri. Valmista kastike lisäämällä kananjoukkoon jugurtti ja kerma. Yhdistä valmis spagetti ja kastike. Purista lopuksi joukkoon sitruunamehua. Tarjoile sitruunalohkojen, raastetun sitruunankuoren ja sitruunamelissan lehtien kera. Ruokajuomaksi sopii Espanjalainen mallasjuoma.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

9 Kommenttia

Jätä kommentti