Skip to main content

Ensin Herra-X:nä, ja sitten Miehenä tunnettu Jennin uusi kumppani astuu nyt esiin. Tästä lähin voitte tuntea minut nimimerkillä Nirso. Rakastan hyvää ruokaa. Olen valmis näkemään vaivaa ja ajoittain raottamaan lompakkoa, jotta makunautintoja saavutetaan. Ruokailu on olennainen osa elämäämme. Maukkaalla ruoalla voimme parantaa elämänlaatuamme merkittävästi. Miksi emme siis pyrkisi satsaamaan siihen? Hyvä ruoka ei kuitenkaan tarkoita Visan vinguttamista yli luottorajojen. Ainekset ovat ruoan laitossa tärkeitä, mutta hyviä aineksia saa myös edullisesti. Katsokaa vaikka Jennin reseptejä! Ravintoloissa ruokaillessa tilanne on kuitenkin toinen. Etenkin Suomessa todella maukas ravintolaruoka yleensä syö lompakon sisältöä niin paljon, että jokapäiväisiä visiittejä laadukkaisiin paikkoihin ei voi tehdä. Visiittejä tehdään siis satunnaisesti ja niistä on tarkoitus kertoa jatkossa aiempaa enemmän – usein tiukan kritiikin maustamana. Eiköhän kirjoitustahtikin kasva, kun Liemessä on taas toinen lusikka. Kiitos Jennille luottamuksesta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • oliivia sanoo:

    Kiitokset hienoista matkatarinoista molemmille, ja tervetuloa blogikeittiöiden maailmaan, Nirso!Täällä ollaankin jo kaipailtu uusia reseptejä liemikeittiönkin suunnalta😉

  • Jenni sanoo:

    Loma-aika on tosiaan ollut aika härdelliä ja koneen eikä lieden ääressä ei ole tullut hirveästi vietettyä aikaa. Lisähaastetta syksyyn tuo Nirson terävä kieli ja valikoiva maku 🙂

Jätä kommentti