SINKUN NOPEA MUSTIKKAPIIRAKKA

Jenni ei ole todellakaan mikään jauhopeukalo eikä Nirsostakaan taida olla tätä puutetta paikkaamaan. Mielestäni jälkkäreiden pitää olla helppoja, nopeita ja niitä tehdään pienissä määrissä. Keksinkin kauppareissulla oivan uuden reseptin: Sinkkuihmisen nopea mustikkapiirakka. Valmistusaika 10 min. Ohjeesta tulee 4 annosta “piirakkaa”.

2 dl Flora Vanillaa (12 %)
300 g mustikoita
4 kpl Digestive keksejä

Asettele juomalasin pohjalle kerroksittain mustikoita, keksinmuruja ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Toista toisen kerran. Piirakka on valmis! Ihana jälkkäri josta voi tehdä eri versioita: mansikoita, vadelmia, omenoita…

4 kommenttia

 1. Ketturouva 21.08.2007

  Tämä jälkkäri on muuten tullut tutuksi ja toimii myös sekalaisista pakastemarjoista ja joululta jääneistä pipareista tehtynä (tosin tällä hetkellä kannattaa ehkä odottaa ensi jouluun, viime jouluiset piparit voivat olla jo hieman liian vuosikertakamaa 😉

  Vastaa
 2. Anonyymi 21.08.2007

  Eikös tuon nimi ole pappilan hätävara tms.?

  Vastaa
 3. Jenni 22.08.2007

  Hmm..Pappilan hätävara kuulostaa tutulta mutta en yhtään muista millainen se on? Ilmeisesti tämä “keksimäni” jälkkäri! 😀– Jenni liemessä

  Vastaa
 4. Jenni 01.09.2007

  Tämä kokeiltu Lapissa mökkiolosuhteissa, juuri mökin viereisestä metsiköstä poimimillani mustikoilla. Hyvää oli ja ohjetta voi varmasti soveltaa myös muihin marjoihin. Kiitos ideasta! 😀Jenni från Suolaa&Pippuria

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *