Skip to main content

Jenni ei ole todellakaan mikään jauhopeukalo eikä Nirsostakaan taida olla tätä puutetta paikkaamaan. Mielestäni jälkkäreiden pitää olla helppoja, nopeita ja niitä tehdään pienissä määrissä. Keksinkin kauppareissulla oivan uuden reseptin: Sinkkuihmisen nopea mustikkapiirakka. Valmistusaika 10 min. Ohjeesta tulee 4 annosta ”piirakkaa”.

2 dl Flora Vanillaa (12 %)
300 g mustikoita
4 kpl Digestive keksejä

Asettele juomalasin pohjalle kerroksittain mustikoita, keksinmuruja ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Toista toisen kerran. Piirakka on valmis! Ihana jälkkäri josta voi tehdä eri versioita: mansikoita, vadelmia, omenoita…

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Ketturouva sanoo:

  Tämä jälkkäri on muuten tullut tutuksi ja toimii myös sekalaisista pakastemarjoista ja joululta jääneistä pipareista tehtynä (tosin tällä hetkellä kannattaa ehkä odottaa ensi jouluun, viime jouluiset piparit voivat olla jo hieman liian vuosikertakamaa 😉

 • Anonyymi sanoo:

  Eikös tuon nimi ole pappilan hätävara tms.?

 • Jenni sanoo:

  Hmm..Pappilan hätävara kuulostaa tutulta mutta en yhtään muista millainen se on? Ilmeisesti tämä ”keksimäni” jälkkäri! 😀– Jenni liemessä

 • Jenni sanoo:

  Tämä kokeiltu Lapissa mökkiolosuhteissa, juuri mökin viereisestä metsiköstä poimimillani mustikoilla. Hyvää oli ja ohjetta voi varmasti soveltaa myös muihin marjoihin. Kiitos ideasta! 😀Jenni från Suolaa&Pippuria

Jätä kommentti